Buzz

Ο Μπιλ Μάρεϊ, ένας τεράστιος λούτρινος αρκούδος και οι Chicago Cubs

στα 10

Τι κι αν βρίσκεται εγκλωβισμένος στην καραντίνα του; Ο φανατικός των Chicago Cubs Μπιλ Μάρεϊ τους εμψυχώνει με ένα βίντεο.

Ο Μπιλ Μάρεϊ, ένας τεράστιος λούτρινος αρκούδος και οι Chicago Cubs

Με το πρωτάθλημα μπέιζμπολ να παίρνει την άδεια να ξεκινήσει στην Αμερική προχθές (ο Δρ. Φάουτσι, ο αντίστοιχος Τσιόδρας της Αμερικής μάλιστα έκανε το πρώτο εθυμοτυπικό pitch, εγκαινιάζοντας την νέα αγωνιστική περίοδο) οι φανς μπορούν να απολαύσουν τους αγώνες των ομάδων του... από απόσταση. Τηλεοπτικά, καθώς τα γήπεδα παραμένουν άδεια όπως επιτάσσει ο Covid 19 και το social distancing.

Αυτό δεν σταμάτησε κάποιους φανατικούς να καταλάβουν τα σόσιαλ για να επικοινωνήσουν τον συλλογικό ενθουσιασμό τους και να δηλώσουν το παρών στην ομάδα τους.

Bill Murray Chicago Cubs 607 To "Ι ain't afraid of no goat" είναι λογοπαίγνιο με το Ghostobusters αλλά και ξόρκι: μία κατσίκα που ήρθε στο γήπεδο από τους αντιπάλους ήταν η αρχή της γκαντεμιάς για τους Cubs που δεν είδαν τελικό από το 1908

Ε, δε θα μπορούσε να λείπει ο Μπιλ Μάρεϊ: η αγάπη του για τους Chicago Cubs είναι γνωστή. Το 2016, όταν μετά από 108 χρόνια η ομάδα πέρασε στον τελικό του World Series. ο Μάρεϊ έλιωσε στις κερκίδες! Φόρεσε T Shirts με ξόρκια, έχασε φεστιβάλ και πρεμιέρες για να είναι στις κερκίδες, έγινε GIF. Εζησε όλες τις στιγμές αυτού του ιστορικού πρωταθλήματος δίπλα στην ομάδα του.

Διαβάστε και δείτε κι αυτό: Ο Μπιλ Μάρεϊ παραλαμβάνει το έπαθλο των Chicago Cubs

Οπότε καμία έκπληξη όταν βλέπουμε την επικεφαλίδα που θέλει τον Μάρεϊ να στέλνει σε βίντεο τις ευχές του στους Cubs. Βέβαια ότι επιλέγει να κρατάει αγκαλιά έναν τεράστιο λούτρινο αρκούδο, όσο παρακινεί τους συν-φανατικούς να τραγουδήσουν δυνατά από τα σπίτια τους («τόσο δυνατά ώστε να ακουστούν μέχρι το γήπεδο») το «Take me out to the ball game»... ε, αυτό είναι γνήσιος Μάρεϊ.


Περισσότερος Μπιλ Μάρεϊ