Buzz

Ο Ανταμ Ντράιβερ αποχωρεί από συνέντευξη

στα 10

... γιατί η δημοσιογράφος/παρουσιάστρια έπαιξε τη σκηνή του τραγουδιού του από την «Ιστορία Γάμου».

Ο Ανταμ Ντράιβερ αποχωρεί από συνέντευξη

Mπορεί να είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς, καταξιωμένους και περιζήτητους πρωταγωνιστές της βιομηαχανίας αυτή τη στιγμή. Με δύο εκ διαμέτρου αντίθετες ταινίες («Star Wars: The Rise of Skywalker» και «Ιστορία Γάμου») είναι επίσης σίγουρα ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς. Αυτό όμως δεν τον κάνει λιγότερο ιδιοσυγκρασιακό. Ή ντροπαλό. Ή και τα δύο.

Η είδηση που κάνει το γύρο του κόσμου εδώ και κάποιες ώρες είναι μία παρορμητική, ανεξήγητη συμπεριφορά του: ο Ανταμ Ντράιβερ αποχώρησε από συνέντευξη, την ώρα της συνέντευξης. Εφυγε και δεν ξαναγύρισε.

Δείτε κι αυτό: Η Σαρλίζ Θερόν και ο Ανταμ Ντράιβερ δεν φοβούνται να είναι τα κακά παιδιά

marriage story 607 1

Καλεσμένος του κρατικού ραδιοφώνου και της ραδιοφωνικής εκπομπής «Fresh Air» της Τέρι Ρος, ο Ντράιβερ σηκώθηκε κι έφυγε από το στούντιο στη μέση της συνέντευξης.

Κι αυτό, γιατί έπαιξαν στην εκπομπή το ηχητικό κομμάτι της σκηνής του από την «Ιστορία Γάμου», όπου ο Ντρέιβερ ερμηνεύει το «Being Alive» (μία, ομολογουμένως, από τις καλύτερες σκηνές της ταινίας και της ερμηνείας του).

Γιατί; Κανείς δεν ξέρει.

marriage story 607 2

«Δεν έχουμε πραγματικά καταλάβει γιατί αποχώρησε» δήλωσε ο παραγωγός της εκπομπής, Ντάνι Μίλερ. «Ανυπομονούσαμε για αυτή τη συνέντευξη, η Τέρι θεωρεί ότι είναι ένας καταπληκτικός ηθοποιός, ο ίδιος είχε ξαναέρθει στην εκπομπή το 2015 και ήταν εξαιρετικός. Οπότε απογοητευτήκαμε πολύ που οι ακροατές μας δε θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τι έχει να πει για την Ιστορία Γάμου....»

Συνεχίζοντας ο Μίλερ όμως, δίνει μία εξήγηση.

«Ξέρουμε ότι ο Ανταμ δεν χαίρεται ιδιαίτερα να ακούει σκηνές από τις ταινίες του. Και η Τέρι του είπε, αν θέλει, να βγάλει τα ακουστικά του όσο έπαιζε το κλιπ. Ο ίδιος όμως δεν έκανε μόνο αυτό. Εφυγε από το στούντιο. Ακόμα δεν καταλαβαίνουμε γιατί έκανε κάτι τέτοιο...»

Σε παλιότερες συνεντεύξεις του ο Ντράιβερ είχε δηλώσει την απέχθειά του να βλέπει ή να ακούει τις ερμηνείες του. «Πάντα το σιχαινόμουν. Γιατί μου φαινόντουσαν όλα λάθος και ήθελα να τα αλλάξω και δεν μπορούσα. Και έχω την τάση να το κάνω αυτό, να βρίσκω πράγματα που θα ήθελα και θα ευχόμουν να αλλάξω - αυτή η εμμονή μου με τρελαίνει και τρελαίνει κι όλους γύρω μου...»

Θυμηθείτε εδώ την εκπληκτική σκηνή:


Διαβάστε περισσότερα: