Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Από την νέα ταινία της Disney μέχρι καινούργιος Σιάμαλαν και Ράιαν Μέρφι, τα τρέιλερ αυτής της εβδομάδας έχουν κάτι για όλους.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«News of the World»

Πολ Γκρίνγκρας, Τομ Χανκς κι ένα γουέστερν που τα βάζει με τον Τραμπ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «News of the World».


«Raya and the Last Dragon»

H νέα ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney επικεντρώνεται στην Ράια, μια πολεμίστρια, η οποία ξεκινά ένα ταξίδι στο βασίλειο της Κουμάντρα για να βρει τον τελευταίο δράκο. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες τον Μάρτιο.


«Τhe Life Ahead»

Η 86χρονη Σοφία Λόρεν επιστρέφει και πρωταγωνιστεί σε ταινία του γιου της, Εντοάρντο Πόντι, για το Netflix. Oμως έχει προγραμματιστεί να βγει και στις ιταλικές αίθουσες. Θέλει ο Εντοάρντο να στείλει τη μητέρα του για μία τελευταία υπόκλιση στα Οσκαρ; Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Τhe Life Ahead».


«Dreamland»

H Μαργκο Ρόμπι πρωταγωνιστεί στην ταινία του Μάιλς Τζόρις-Πέιραφιτ ως μια επικηρυγμένη κακοποιός η οποία είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να επιβιώσει στο Τέξας του '30.


«Diabolik»

Οι ιταλοί αδελφοί Μανέτι, ετοιμάζουν μια νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον διάσημο κόμικ ήρωα. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Diabolik».


«Mank»

Μετά από 6 χρόνια αναμονής - πρώτο trailer για τη νέα ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ στο Netflix. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Mank».


«The Underground Railroad»

H σειρά της Amazon σε σκηνοθεσία του Μπάρι Τζένκινς έρχεται στις οθόνες μας, πιθανότατα στις αρχές του 2021. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Underground Railroad».



«Ma Rainey's Black Bottom»

Η τελευταία ταινία που γύρισε ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν πριν τον άκαιρο θάνατό του, ετοιμάζεται για την έξοδό της. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Ma Rainey's Black Bottom».


«Prom»

Μπορεί τα γυρίσματα να πλήγηκαν από την πανδημία, αλλά το all star φιλμ έρχεται στο Netflix τον Δεκέμβριο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Prom».


«The Very Excellent Mr. Dundee»

O Πολ «Κροκοδειλάκιας» Χόγκαν πρωταγωνιστεί σε μια meta ταινία για τον... Κροκοδειλάκια.


«Your Honor»

Ο Μπράιαν Κράστον πρωταγωνιστεί στη μίνι σειρά 10 επεισοδίων του Showtime ως ένας δικαστής που ο γιος του εμπλέκεται σε ένα ατύχημα στο οποίο εμπλέκεται και μια οικογένεια οργανωμένου εγκλήματος.


«The Flight Attendant»

Η Κέιλι Κουόκο πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά μυστηρίου του HBO Max ως μια αεροσυνοδός η οποία ξυπνά δίπλα σε ένα πτώμα και τώρα προσπαθεί να θυμηθεί εάν το σκότωσε η ίδια ή κάποιος προσπαθεί να την παγιδέψει για φόνο.


«Run»

H Σάρα Πόλσον είναι μια μητέρα από την κόλαση, από την οποία δύσκολα μπορείς να ξεφύγεις. Η ταινία, σε σκηνοθεσία της Ανίσα Τσαγκάντι, θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu στις 20 Νοεμβρίου.


«Servant Season 2»

H δεύτερη σεζόν της σειράς του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν για το Apple TV+ έρχεται στις 15 Ιανουαρίου 2021.


«Audrey»

Ενα ντοκιμαντέρ που θέλει να δείξει την αληθινή Οντρεϊ Χέπμπορν πίσω από τη μεγάλη σταρ.


«Scream Honest Trailer»

Είναι η ταινία του Γούες Κρέιβεν η αγαπημένης ταινία τρόμου; Δείτε τότε το honest trailer και ίσως αλλάξετε γνώμη.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.