Buzz

To «Ma Rainey's Black Bottom», θα είναι κι ένα αντίο στον Τσάντγουικ Μπόουζμαν

στα 10

Η τελευταία ταινία που γύρισε ο ηθοποιός πριν τον άκαιρο θάνατό του, ετοιμάζεται για την έξοδό της.

To «Ma Rainey's Black Bottom», θα είναι κι ένα αντίο στον Τσάντγουικ Μπόουζμαν

Οι εντάσεις και οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν κατά τη διάρκεια μιας απογευματινής ηχογράφησης στο Σικάγο της δεκαετιάς του 1920, καθώς μια μπάντα μουσικών περιμένει την ερμηνεύτρια, τη θρυλική «Mother of the Blues», Μα Ρέινι. Αργοπορημένη για το στούντιο, η ατρόμητη, φλογερή Μα βρίσκεται σε διαμάχη με τον λευκό μάνατζερ και παραγωγός της για τα δικαιώματα πάνω στη μουσική της. Καθώς το συγκρότημα περιμένει στην κλειστοφοβική αίθουσα της πρόβας του στούντιο, ο φιλόδοξος τρομπετίστας Λέβι που θέλει να αφήσει το δικό του αποτύπωμα στη μουσική βιομηχανία παρακινεί τους συναδέλφους του μουσικούς σε μια εξομολόγηση ιστοριών, αληθινών και ψεύτικων που θα αλλάξουν για πάντα την πορεία της ζωής τους.

Δείτε ακόμη: Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Η Μέριλ Στριπ αποκαλύπτει πόσο... φτηνά γυρίστηκε το «Let Them All Talk» του Στίβεν Σόντερμπεργκ

μα

Το «Ma Rainey's Black Bottom» είναι διασκευή του θεατρικού έργου του Ογκουστ Γουίλσον που παίχτηκε πρώτη φορά το 1982 και ανήκει στον κύκλο του Πίτσμπεργκ, το χρονικό του συγγραφέα πάνω στην αφροαμερικανική ιστορία.

μα

Στη διασκευή του Τζορτζ Σ. Γουλφ για το Netflix, τον κεντρικό ρόλο της Μα Ρέινι (βασισμένο στην πραγματική Μα Ρέινι, μια από τις πρώτες Αφροαμερικανίδες των μπλουζ) κρατάει η Βαϊόλα Ντέιβις, ενώ στο ρόλο του Λέβι συναντάμε τον Τσάντγουικ Μπόουζμαν σε αυτό που θα είναι - δυστυχώς - η τελευταία εμφάνιση του πρόωρα χαμένου 43χρονου σταρ στο σινεμά.

Το «Ma Rainey's Black Bottom» είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 18 Δεκεμβρίου 2020. Δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί.


Δείτε επίσης: «Don't Look Up», αλλά κοιτάξτε κατάματα το καστ που συγκέντρωσε ο Ανταμ ΜακΚέι για τη νέα ταινία του!