Buzz

«Don't Look Up», αλλά κοιτάξτε κατάματα το καστ που συγκέντρωσε ο Ανταμ ΜακΚέι για τη νέα ταινία του!

στα 10

Πάρτε μια βαθιά ανάσα και διαβάστε τη λίστα με τους A-listers πρωταγωνιστές!

«Don't Look Up», αλλά κοιτάξτε κατάματα το καστ που συγκέντρωσε ο Ανταμ ΜακΚέι για τη νέα ταινία του!

Ο Ανταμ ΜακΚέι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πρωτοκλασάτων ηθοποιών, τόσο λόγω όσων έχει υπογράψει για την μεγάλη οθόνη («Vice», «The Big Short»), αλλά κι όσων έχει καταθέσει στην μικρή («Succession»).

Φαίνεται λοιπόν πως όταν ανακοινώνει ότι έχει νέο πρότζεκτ για το Netflix, οι ατζέντηδες των πιο στιβαρών και λαμπερών πρωταγωνιστών έχουν εύκολη δουλειά να πείσουν τους πελάτες τους να συνυπογράψουν.

Διαβάστε κι αυτό: «Roadkill»: Ανυπομονούμε να δούμε τον Χιου Λόρι ως αδίστακτο πολιτικό

Don't Look Up Cast 607

Κάτως έτσι, η νέα του ταινία Don't Look Up καταφέρνει να συγκεντρώσει τους: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μέριλ Στριπ, Κέιτ Μπλάνσετ, Τζένιφερ Λόρενς,Τίμοθι Σαλαμέ, Τζόνα Χιλ, Αριάνα Γκράντε, Μάθιου Πέρι, Ρομπ Μόργκαν, Κιντ Κούντι, Χίμες Πατέλ, Τόμερ Σίσλεϊ.

Η υπόθεση, για την οποία ξέρουμε ελάχιστα, θέλει δύο αστρονόμους να ανακαλύπτουν κάτι καταστροφικό- ένας μετεωρίτης κινείται με σταθερή πορεία και ταχύτητα για να συγκρουστεί με τη Γη- και ξεκινούν μία περιοδεία ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο.

Φυσικά, υπάρχει και μία πιο σκοτεινή για το σινεμά εξήγηση του πώς συγκεντρώνονται έτσι τα καστ. Οι ταινίες που έχουν σίγουρη την κυκλοφορία τους στις πλατφόρμες έχουν σιγουριά, ασφάλεια και προτεραιότητα στην ατζέντα τους.

Πόσο έχει αλλάξει το τοπίο μέσα σε λίγους απροσδόκητους μήνες - σαν να έχει πέσει πραγματικά ένας μετεωρίτης κι έχει καστρέψει τον κινηματογραφικό πλανήτης, όπως τον ξέραμε.

Διαβάστε περισσότερα: