Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Ψυχές, πάπες και αόρατους ανθρώπους, τα τρέιλερ αυτής της εβδομάδας σίγουρα έχουν κάτι για όλους.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«The Invisible Man»

H Universal επαναπροσεγγίζει τα τέρατά της όπως ακριβώς θα έπρεπε, ως χαρακτήρες σε ταινίες τρόμου, και η πρώτη προσπάθειά της μάλλον δείχνει πως έκανε την σωστή επιλογή. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Invisible Man».


«Wendy»

O σκηνοθέτης της ταινίας «Μυθικά Πλάσματα του Νότου» Μπεν Ζάιτλιν επιστρέφει για να μας δώσει μια διαφορετική ματιά στον μύθο του Πίτερ Παν. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Wendy».


«Soul»

Σε κάτι που μοιάζει ως μια άτυπη συνέχεια του «Inside Out», η Pixar ετοιμάζεται να μας δώσει την πιο ενήλικη ταινία της μέχρι σήμερα. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Soul».


«Color Out of Space»

Ο Νίκολας Κέιτζ τα βάζει με τα τέρατα βγαλμένα από το μυαλό του Χ. Φ. Λάβκραφτ και το αποτέλεσμα δείχνει τόσο τριπαρισμένο όσο περιμέναμε. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Color Out of Space».


«The Servant»

Ο Μ. Νάιτ Σιάμαλαν φέρνει κάτι σκοτεινό στην τηλεόραση και το νέο τρέιλερ ρίχνει περισσότερο φως στο μυστηριώδη σενάριο της σειράς. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Servant».


«The New Pope»

Στη νέα σειρά του Πάολο Σορεντίνο, ο Τζουντ Λο είναι ένας Πάπας - σκέτη φαντασίωση. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The New Pope».


«The Two Popes»

Από ότι φαίνεται φέτος δεν θα δούμε μόνο τον Τζουντ Λο στον ρόλο του Πάπα, αλλά και τους Αντονι Χόπκινς και Τζόναθαν Πράις στην ταινία του Netflix η οποία θα κάνει πρεμιέρα σε περιορισμένες αίθουσες στις 27 Νοεμβρίου και στην πλατφόρμα στις 20 Δεκεμβρίου.


«His Dark Materials»

Μια από τις πιο αγαπημένες τριλογίες της λογοτεχνίας της φαντασίας απόκτησε τη σειρά που τις αξίζει, και το νέο τρέιλερ μας δείχνει τι μας περιμένει στη πρώτη σεζόν της. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «His Dark Materials».


«A Christmas Carol»

Αλλη μια μεταφορά του κλασσικού μυθιστορήματος του Κάρολου Ντίκενς στην τηλεόραση από το BBC, αυτή την φορά με πρωταγωνιστή τον Γκάι Πιρς.


«Hala»

Μια coming age ιστορία του Apple TV+ όπου μια 17χρονη κοπέλα από το Πακιστάν προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ της ζωής της στην Αμερική και της Πακιστανικής κληρονομιάς της.


«The Banker»

Μια ταινία του Apple TV+ βασισμένη στην αληθινή ιστορία όπου δύο μαύροι επιχειρηματίες σχεδιάζουν ένα σχέδιο για να υπονομεύσουν το ρατσιστικό σύστημα που απαγορεύει μαύρες οικογένειες από το να μετακομίσουν σε γειτονιές όπου μένουν λευκοί.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.