Buzz

Ολα τα παιδιά μεγαλώνουν αλλά κάποια, τα πιο άγρια, δραπετεύουν. Πρώτο τρέιλερ του «Wendy» του Μπεν Ζάιτλιν

στα 10

O σκηνοθέτης της ταινίας «Μυθικά Πλάσματα του Νότου» επιστρέφει για να μας δώσει μια διαφορετική ματιά στον μύθο του Πίτερ Παν.

Ολα τα παιδιά μεγαλώνουν αλλά κάποια, τα πιο άγρια, δραπετεύουν. Πρώτο τρέιλερ του «Wendy» του Μπεν Ζάιτλιν

Εχει περάσει σχεδόν μια δεκαετία από τότε που ο σκηνοθέτης Μπεν Ζάιτλιν έκανε το εκρηκτικό σκηνοθετικό του ντεμπούτο με την ταινία «Τα Μυθικά Πλάσματα του Νότου». Πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε επιτέλους την επιστροφή του με τις πρώτες φωτογραφίες από τη νέα του ταινία «Wendy» και σήμερα έχουμε το πρώτο τρέιλερ της.

Διαβάστε τη συνέντευξη του Μπεν Ζάιτλιν στο Flix με αφορμή «Τα Μυθικά Πλάσματα του Νότου».

wendy 607

Με ένα σενάριο γραμμένο από τον ίδιο τον Ζάιτλιν και την αδελφή του Ελίζα και με μερικούς από τους βασικούς συνεργάτες στου στα «Πλάσματα» να επιστρέφουν, το «Wendy» είναι μια εντελώς διαφορετική εκδοχή του «Πίτερ Πάν» μέσα από τα μάτια της Γουέντι και μιας ομάδας παιδιών που ζουν σε ένα μυστηριώδες νησί το οποίο επιδρά παράξενα στον χρόνο και στην διαδικασία της γήρανσης. Σε αυτό το σκηνικό, η Γουέντι θα πρέπει να πολεμήσει για να σώσει την οικογένειά της, την ελευθερία της και το πνεύμα της νιότης από τον θανάσιμο κίνδυνο του να μεγαλώνεις.

Από το τρέιλερ και μόνο η ταινία δείχνει πως θα είναι γεμάτη από απίστευτες λυρικές στιγμές, κάτι με το οποίο έκανε τον Ζάιτλιν να ξεχωρίσει ήδη από την πρώτη του δουλειά, αλλά και με κάποια μυστηριώδη πλάσματα. Η ταινία «Wendy» θα βγει στις αίθουσες της Αμερικής στις 28 Φεβρουαρίου 2020, αλλά για την ώρα απολαύστε το τρέιλερ παρακάτω.


Διαβάστε ακόμα: Μετά τα «Μυθικά Πλάσματα του Νότου», ο Μπεν Ζάιτλιν (επιτέλους) επιστρέφει

wendy poster 607