Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Inside»

«H Τέχνη είναι για πάντα»: Τρέιλερ για το «Inside» του Βασίλη Κατσούπη με τον Γουίλεμ Νταφόε. Διαβάστε εδώ περισσότέρα για το «Inside».

«Elemental»

Τα ετερώνυμα αντιδρούν στο πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας της Pixar. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Elemental».

«Magic Mike's Last Dance»

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας ανεβάζει επικίνδυνα το θερμόμετρο στα ύψη. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Magic Mike's Last Dance».

«Emancipation»

Νέο τρέιλερ του «Emancipation», της μεγάλης επιστροφής του Γουίλ Σμιθ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Emancipation».

«Sr.»

Το ντοκιμαντέρ που αφιερώνει στη ζωή και την καριέρα του Ρόμπερτ Ντάουνι του πρεσβύτερου θα κυκλοφορήσει στο Netflix τον Δεκέμβριο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Sr.»

«Empire of Light»

Με πρωταγωνίστρια την πάντα υπέροχη Ολίβια Κόουλμαν, η νέα ταινία του Σαμ Μέντες μιλά για τη μαγεία του σινεμά και έχει το πρώτο της τρέιλερ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Empire of Light».

«The Puss In Boots: The Last Wish»

Ο αγαπημένος σπιρουνάτος γάτος από το Σρεκ επιστρέφει με την δεύτερή του ταινία, 11 χρόνια μετά την πρώτη του προσπάθεια.

«Missing»

To σίκουελ της ταινίας «Searching» η Στορμ Ριντ από το σπίτι της στο Λος Αντζελες προσπαθεί να ανακαλύψει τι έπαθε η μητέρα της η οποία χάθηκε κατά την διάρκεια διακοπών της στην Κολομβία.

«I Am Ruth»

Η Κέιτ Γουίνσλετ πρωταγωνιστεί μαζί με την κόρη της Μία Θρίπλετον σε ένα νέο οικογενειακό δράμα το οποιο μιλάει την τεταμένη σχέση μεταξύ μητέρας και κόρης λόγω της ακραίας ψυχικής ασθένειας της τελευταίας.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.