Buzz

Τα ετερώνυμα αντιδρούν στο πρώτο τρέιλερ του «Elemental» της Pixar

στα 10

H ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 16 Ιουνίου 2023.

Τα ετερώνυμα αντιδρούν στο πρώτο τρέιλερ του «Elemental» της Pixar

Μπορεί η Pixar να είχε ένα μικρό στραβοπάτημα με την φετινή της ταινία «Lightyear», «παγώνοντας» το κοινό και το box office, αλλά ελπίζει πως του χρόνου θα αναθερμάνει τις σχέσεις αυτές με τη νέα της ταινία «Elemental».

Πληροφορίες σχετικά με την πλοκή της ταινίας παραμένουν ελάχιστες αλλά γνωρίζουμε πως θα ακολουθεί τους Εμπερ και Γουέιντ σε μια πόλη όπου τα στοιχεία της φύσης (φωτιά, νερό, αέρας, γη) ζουν μαζί αρμονικά. Χτες κυκλοφόρησε το πρώτο της τρέιλερ στο οποίο γνωρίζουμε τους δυο πρωταγωνιστές της Εμπερ και Γουέιντ, τα στοιχεία της φωτιάς και του νερού αντίστοιχα, και βλέπουμε την πρώτη τους γλυκιά συνάντηση.

Διαβάστε ακόμα: Η νέα ταινία της Pixar θα έχει τίτλο «Elemental» και θα κυκλοφορήσει το 2023

elemental

Σύμφωνα με το στούντιο η ιδέα της ιστορίας είναι βασισμένη στα παιδικά βιώματα του Σον όταν εκείνος ζούσε στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με τον ίδιον «οι γονείς μου μετανάστευσαν από την Κορέα στις αρχές της δεκαετίας του 1970 και έχτισαν ένα πολυσύχναστο παντοπωλείο στο Μπρονξ. Ημασταν ανάμεσα σε πολλές οικογένειες που τολμήσαμε σε μια νέα γη με ελπίδες και όνειρα - όλοι μαζί ανάμεσα σε άλλους διάφορους πολιτισμούς, γλώσσες και όμορφες μικρές γειτονιές. Αυτό με οδήγησε στο “Elemental”. Η ιστορία μας βασίζεται στα κλασικά στοιχεία — φωτιά, νερό, γη και αέρα. Κάποια στοιχεία αναμειγνύονται μεταξύ τους και κάποια όχι. Τι θα γινόταν αν αυτά τα στοιχεία ήταν ζωντανά;»

Το «Elemental» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 16 Ιουνίου 2023.

elemental