Buzz

Η νέα ταινία της Pixar θα έχει τίτλο «Elemental» και θα κυκλοφορήσει το 2023

στα 10

Τι θα γινόταν εάν τα στοιχεία της φύσης ήταν ζωντανά και είχαν συναισθήματα;

Η νέα ταινία της Pixar θα έχει τίτλο «Elemental» και θα κυκλοφορήσει το 2023

Λίγα χρόνια πριν η Pixar μας έδειξε πως και τα συναισθήματα έχουν… συναισθήματα, γιατί όχι, λοιπόν, και τα στοιχεία της φύσης; Λίγο μετά την κυκλοφορία της ταινίας «Πάντα στο Κόκκινο» και λίγο πριν την πρεμιέρα του «Lightyear» στις κινηματογραφικές αίθουσες, η Pixar είναι έτοιμη για την επόμενή της κινηματογραφική της έξοδο.

Το πολυαγαπημένο στούντιο ανακοίνωσε πως η επόμενή της, 27η, ταινία θα έχει τίτλο «Elemental» και θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2023 σε σκηνοθεσία του Πίτερ Σον, του σκηνοθέτη που μας έδωσε τον «Καλόσαυρο» το 2015. Πληροφορίες σχετικά με την πλοκή της ταινίας παραμένουν ελάχιστες αλλά γνωρίζουμε πως θα ακολουθεί τους Εμπερ και Γουέιντ σε μια πόλη όπου τα στοιχεία της φύσης (φωτιά, νερό, αέρας, γη) ζουν μαζί αρμονικά. Μαζί με αυτό η Pixar κυκλοφόρησε και ένα concept art από την ταινία το οποίο δείχνει το πρωταγωνιστικό δίδυμο να προχωράει στην πόλη.

Διαβάστε ακόμα: Η Disney επαναφέρει ένα κομμένο γκέι φιλί στην ταινία «Lightyear»

elemental pixar

Σύμφωνα με το στούντιο η ιδέα της ιστορίας είναι βασισμένη στα παιδικά βιώματα του Σον όταν εκείνος ζούσε στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με τον ίδιον «οι γονείς μου μετανάστευσαν από την Κορέα στις αρχές της δεκαετίας του 1970 και έχτισαν ένα πολυσύχναστο παντοπωλείο στο Μπρονξ. Ημασταν ανάμεσα σε πολλές οικογένειες που τολμήσαμε σε μια νέα γη με ελπίδες και όνειρα - όλοι μαζί ανάμεσα σε άλλους διάφορους πολιτισμούς, γλώσσες και όμορφες μικρές γειτονιές. Αυτό με οδήγησε στο “Elemental”. Η ιστορία μας βασίζεται στα κλασικά στοιχεία — φωτιά, νερό, γη και αέρα. Κάποια στοιχεία αναμειγνύονται μεταξύ τους και κάποια όχι. Τι θα γινόταν αν αυτά τα στοιχεία ήταν ζωντανά;»

Το «Elemental» θα κυκλοφορήσει, χωρίς να διευκρινίζει για το αν θα βγει στις αίθουσες ή στο Disney+, στις 16 Ιουνίου 2023.