Buzz

Το πρώτο τρέιλερ του «Magic Mike's Last Dance» ανεβάζει επικίνδυνα το θερμόμετρο στα ύψη

στα 10

Ο τελευταίος χορός του Μάικ σε σκηνοθεσία του Στίβεν Σόντερμπεργκ θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 13 Φεβρουαρίου 2023.

Το πρώτο τρέιλερ του «Magic Mike's Last Dance» ανεβάζει επικίνδυνα το θερμόμετρο στα ύψη

Οι περιπέτειες του Magic Mike, του βιοπαλαιστή στρίπερ όπως τον εμπνεύστηκε (και έζησε, στο παρελθόν) ο Τσάνινγκ Τέιτουμ φτάνουν στο τέλος τους. Αλλά πριν από το φινάλε, ο Μάικ θα μας χαρίσει έναν ακόμα, τελευταίο, και ίσως τον πιο αποκαλυπτικό του, χορό.

Στο τρέιλερ του «Magic Mike's Last Dance» βλέπουμε τον Μάικ να συναντά μια πλούσια γυναίκα που του προσφέρει την ευκαιρία να κάνει μια παράσταση στο Λονδίνο, κι όλα αυτά αφότου της δίνει ένα σαγηνευτικό lap dance. Ετσι, ο Μάικ ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου στοχεύει να ανεβάσει μια παράσταση που θα ανεβάσει τη δουλειά του στο επόμενο επίπεδο.

Διαβάστε ακόμα: Ετοιμοι για έναν τελευταίο χορό; Πρώτη φωτογραφία από το «Magic Mike's Last Dance»

magic mike's last dance

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ επιστρέφει στην σκηνοθεσία σε σενάριο του Ριντ Κάρολιν, ο οποίος υπογράφει και τα σενάρια των δυο προηγούμενων ταινιών. Μαζί με τον Τέιτουμ στην ταινία πρωταγωνιστούν και οι Σάλμα Χάγιεκ, Γκάβιν Σπόουκς, Κέιτλιν Γκέραλντ, Κρίστοφερ Μπενκόμο, Αγιούμπ Καν-Ντιν, Τζολιέτ Μοτάμεντ και Κρίστι-Λι Εμπι.

H ταινία «Magic Mike’s Last Dance» έρχεται στις αίθουσες στις 13 Φεβρουαρίου 2023.