Buzz

Ετοιμοι για έναν τελευταίο χορό; Πρώτη φωτογραφία από το «Magic Mike's Last Dance»

στα 10

Η Σάλμα Χάγιεκ ετοιμάζεται για ένα lap dance από τον Τσάνινγκ Τέιτουμ στην πρώτη φωτογραφία από την επερχόμενη ταινία του Στίβεν Σόντερμπεργκ.

Ετοιμοι για έναν τελευταίο χορό; Πρώτη φωτογραφία από το «Magic Mike's Last Dance»

Οι περιπέτειες του Magic Mike, του βιοπαλαιστή στρίπερ όπως τον εμπνεύστηκε (και έζησε, στο παρελθόν) ο Τσάνινγκ Τέιτουμ φτάνουν στο τέλος τους. Αλλά πριν από το φινάλε, ο Mike θα μας χαρίσει έναν ακόμα, τελευταίο, και ίσως τον πιο αποκαλυπτικό του, χορό.

Τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας, το «Magic Mike’s Last Dance», έχουν ήδη ξεκινήσει, με τον Στίβεν Σόντερμπεργκ να επιστρέφει στην σκηνοθεσία σε σενάριο του Ριντ Κάρολιν, ο οποίος υπογράφει και τα σενάρια των δυο προηγούμενων ταινιών, και για να μας ανοίξουν την όρεξη αποκάλυψαν μια πρώτη φωτογραφία στην οποία η Σάλμα Χάγιεκ φαίνεται να χαϊδεύει τους σμιλεμένους κοιλιακούς του Τέιτουμ.

Διαβάστε ακόμα: Ο καλύτερος τρόπος να τελειώσουμε. Ερχεται το «Magic Mike's Last Dance»

magic mike's last dance

Oπως έχει ήδη δηλώσει ο Τσάνινγκ Τέιτουμ, θα είναι μια «παλαβή εκδοχή μιας κλασικής ρομαντικής κομεντί των '90ς, με αντεστραμμένα τα φύλα.» Η κομεντί είναι, φυσικά, το «Pretty Woman» και το στόρι ακολουθεί μια γυναίκα που σώζει έναν άνρα που βρίσκεται εγκλωβισμένος σ' ένα strip club.

«Κατά την άποψή μου, είχαμε εξαντλήσει την πλοκή ήδη από την πρώτη ταινία,» λέει ο Τέιτουμ στο IndieWire. «Δεν σχεδιάζαμε να κάνουμε ούτε καν τη δεύτερη. Και μετά διαπιστώσαμε ότι οι δευτερεύοντες ήρωες ήταν τόσο καλοί και διασκεδαστικοί που θελήσαμε να φτιάξουμε μια δεύτερη ταινία για να τους δοθεί ο χώρος ν' αναπτυχθούν. Οταν το κάναμε κι αυτό, νιώσαμε ότι δεν υπάρχει άλλη ιστορία ν' αφηγηθούμε». Ομως...

Μαζί με τους Τέιτουμ και Χάγιεκ στην ταινία πρωταγωνιστούν και οι Γκάβιν Σπόουκς, Κέιτλιν Γκέραλντ, Κρίστοφερ Μπενκόμο, Αγιούμπ Καν-Ντιν, Τζολιέτ Μοτάμεντ και Κρίστι-Λι Εμπι.

H ταινία «Magic Mike’s Last Dance» έρχεται στις αίθουσες στις 10 Φεβρουαρίου 2023.