Buzz

Ο καλύτερος τρόπος να τελειώσουμε. Ερχεται το «Magic Mike's Last Dance»

στα 10

Οπως εξομολογείται ο εμπνευστής της τριλογίας, Τσάνινγκ Τέιτουμ, το τρίτο μέρος δεν αφήνει τίποτα στη φαντασία...

Ο καλύτερος τρόπος να τελειώσουμε. Ερχεται το «Magic Mike's Last Dance»

Αν οι περιπέτειες του «Magic Mike», του βιοπαλαιστή στρίπερ όπως τον εμπνεύστηκε (και έζησε, στο παρελθόν) ο Τσάνινγκ Τέιτουμ και σκηνοθέτησε ο Στίβεν Σόντερμπεργκ, συνδύασαν τους σμιλεμένους μύες με την προδοσία του αμερικανικού ονείρου, το τρίτο και τελευταίο μέρος της «σειράς» έρχεται να δώσει ένα τέλος στον Μάικ και τις φιγούρες του, πιο γυμνό αλλά και πιο ευαίσθητο παρά ποτέ, όπως εξομολογήθηκε ο Τέιτουμ στο Entertainment Tonight.

Δείτε ακόμη: Αν το «Magic Mike» ήταν αληθινό | Τρέιλερ για το «This One’s For the Ladies»

«Μ' έχετε δει να χορεύω στη σκηνή,» λέει ο Τσάνινγκ Τέιτουμ, «αλλά δεν μ' έχετε δει να κάνω ένα αποκαλυπτικό, one-on-one lap dance. Αυτό σίγουρα θα γίνει στην τρίτη ταινία. Εχω μια τρελή χορευτική ρουτίνα στην αρχή της ταινίας, ξεκινάμε δυνατά και μετά, στο τέλος, πιθανόν να κάνω μια εκδοχή του χορού στο νερό που έκανα στο σόου.» Η ιστορία του Μάικ, που ξεκίνησε στην οθόνη το 2012, δεν οδήγησε μόνο σε δύο ακόμα ταινίες, αλλά και σ' ένα live show (εκεί κι ο χορός στο νερό) που έκανε περιοδεία και γνώρισε τεράστια εισπρακτική επιτυχία.

Magic Mike XXL

Η τρίτη ταινία, το «Magic Mike’s Last Dance», όπως έχει ήδη δηλώσει ο Τσάνινγκ Τέιτουμ, θα είναι μια «παλαβή εκδοχή μιας κλασικής ρομαντικής κομεντί των '90ς, με αντιστραμένα τα φύλα.» Η κομεντί είναι, φυσικά, το «Pretty Woman» και το στόρι ακολουθεί μια γυναίκα που βρίσκεται εγκλωβισμένη σ' ένα μπανάλ στριπ σόου, απ' το οποίο τη «διασώζει» ο Magic Mike. «Κατά την άποψή μου, είχαμε εξαντλήσει την πλοκή ήδη από την πρώτη ταινία,» λέει ο Τέιτουμ στο IndieWire. «Δεν σχεδιάζαμε να κάνουμε ούτε καν τη δεύτερη. Και μετά διαπιστώσαμε ότι οι δευτερεύοντες ήρωες ήταν τόσο καλοί και διασκεδαστικοί που θελήσαμε να φτιάξουμε μια δεύτερη ταινία για να τους δοθεί ο χώρος ν' αναπτυχθούν. Οταν το κάναμε κι αυτό, νιώσαμε ότι δεν υπάρχει άλλη ιστορία ν' αφηγηθούμε.» Αλλά όπως φαίνεται, υπάρχει ακόμα μία, η... τελειωτική, που περιμένουμε να δώσει ρυθμό στο 2023.

Δείτε ακόμη: Το καλοκαιρινό mixtape του Flix #19 | «Pony» από το «Magic Mike XXL»