Buzz

Αν το «Magic Mike» ήταν αληθινό: Τρέιλερ για το «This One’s For the Ladies»

στα 10

Ενα νέο ντοκιμαντέρ προσφέρει μια αποκαλυπτική (με κάθε τρόπο) ματιά στον κόσμο του αντρικού στριπτίζ και των θαυμαστών του.

Αν το «Magic Mike» ήταν αληθινό: Τρέιλερ για το «This One’s For the Ladies»

Το «Magic Mike» του Στίβεν Σόντερμπεργκ (αλλά και η συνέχειά του με το «Magic Mike XXL») ήταν μια ένοχα απολαυστική (κι ενίοτε απρόσμενα ειλικρινής) ματιά στον κόσμο του ανδρικού στριπτίζ, και μάλιστα βασισμένη σε προσωπικές εμπειρίες του πρωταγωνιστή Τσάνινγκ Τέιτουμ.

Αν όμως αναζητάτε το real thing, ίσως θα πρέπει να απευθυνθείτε κάπου αλλού – και το ντοκιμαντέρ του Τζιν Γκρέιαμ («The Godfather of Disco») με τίτλο «This One's for the Ladies» μοιάζει να κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Διαβάστε ακόμη: «Dead Souls»: Τρέιλερ για το μεγαλειώδες ντοκιμαντέρ του Γουάνγκ Μπινγκ

This One's for the Ladies 607

Κάθε Πέμπτη βράδυ, εκατοντάδες γυναίκες συγκεντρώνονται για να ξεχάσουν τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους και να περάσουν μια βραδιά εκτόνωσης με τις φίλες τους, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τα χαρίσματα των The Nasty Boyz, των πιο σέξι χορευτών του Νιου Τζέρσι: του Satan, του Mr. Capable, του Fever, του Young Rider, αλλά και της λεσβίας dominatrix Blaze.

Ομως πέρα από τα αισθησιακά χορευτικά και το φάτε-μάτια-ψάρια θέαμα, το ντοκιμαντέρ υπόσχεται μια (και συναισθηματικά) αποκαλυπτική, ανθρώπινη ματιά στις σχέσεις, τις φιλίες και τις συνήθειες όχι μόνο των ίδιων των χορευτών αλλά και των γυναικών θαμώνων, εξερευνώντας παράλληλα τη σεξουαλική και κοινωνική ταυτότητα της σύγχρονης αφρομερικάνικης κοινότητας.

Δείτε το (ιδρωμένο) τρέιλερ στο βίντεο παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη

This One's for the Ladies 607