Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Γεμάτη κι αυτή η εβδομάδα με αρκετά ενδιαφέροντα τρέιλερ τόσο από το σινεμά όσο και από την τηλεόραση.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Gunda»

Το ντοκιμαντέρ του Βίκτορ Κοσακόφσκι είχε δυνατό σύμμαχο τον Χοακίν Φίνιξ - τώρα έχει έναν ακόμα, τον Πολ Τόμας Αντερσον. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Gunda».


«The Fresh Prince Reunion»

Ενα από τα δυο μεγάλα reunions του HBO Max, αυτό του Fresh Prince of Bel-Air, έρχεται στις οθόνες μας στις 19 Νοεμβρίου.


«Happiest Season»

Μία mainstream queer rom-com για τις γιορτές; Με λαμπερό καστ; Ναι. Γιατί, επιτέλους, το ημερολόγιο δείχνει 2020. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Happiest Season».


«WandaVision»

Η σειρά του Disney+ μοιάζει με φόρο τιμής στα sitcom του παρελθόντος, αλλά και το κλειδί του μέλλοντος της Marvel. Filmed in front of a live audience. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «WandaVision».


«Big Mouth Season 4»

Είστε έτοιμοι για λίγη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ακόμα; Η τέταρτη σεζόν κάνει την πρεμιέρα του στο Netflix στις 4 Δεκεμβρίου.


«The Mystery of D.B. Cooper»

To ντοκιμαντέρ του HBO προσπαθεί να ρίξει φως στην ζωή του διάσημου αεροπειρατή Νταν Κούπερ.


«Druk»

Το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Τόμας Βίντερμπεργκ είναι μεθυστικό κι είναι και το πρώτο με τη «σφραγίδα» των Καννών 2020. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Druk».


«Inside Pixar»

To ντοκιμαντέρ του Disney+ μας μεταφέρει μέσα εκεί όπου δημιουργείται η μαγεία των ταινιών της Pixar.


«Wild Mountain Thyme»

H Εμιλι Μπλαντ κι ο Τζέιμι Ντόρναν πρωταγωνιστούν σε ρομαντικό μελόδραμα σε σενάριο και σκηνοθεσία του Τζον Πάτρικ Σάνλεϊ, σεναριογράφο του «Moonstruck».


«American Dream»

O Γιάνους Καμίνσκι, ο διευθυντής φωτογραφίας γνωστός από τις συνεργασίες του με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ, σκηνοθετεί ένα αστυνομικό θρίλερ.


«Black Beauty»

Αλλη μια μεταφορά του βιβλίου της Αννα Σέγουελ στη μικρή οθόνη. Αυτή την φορά στο Disney+ με την Κέιτ Γουίνσλετ να δανείζει την φωνή της στη Μαύρη Καλλονή.


«Superintelligence»

Στη νέα ταινία του HBO Max, η Μελίσα ΜακΚάρθι προσπαθεί να πείσει έναν υπερυπολογιστή να μην καταστρέψει ολόκληρη την ανθρωπώτητα.


«Small Axe»

O Στιβ ΜακΚουίν περνάει με στιβαρά βήματα στην τηλεόραση με 5 επεισόδια της σειράς ανθολογίας «Small Axe».


«Mosul»

Αυτή είναι η πρώτη ταινία των αδερφών Ρούσο στο Netflix μετά το «Avengers: Endgame».


«Servant Season 2»

H δεύτερη σεζόν της σειράς του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν για το Apple TV+ έρχεται στις 15 Ιανουαρίου 2021.