Buzz

Ακόμα ένα ποτηράκι! Το πρώτο τρέιλερ του «Druk» του Τόμας Βίντερμπεργκ είναι μεθυστικό

στα 10

Κι είναι και το πρώτο με τη «σφραγίδα» των Καννών 2020!

Ακόμα ένα ποτηράκι! Το πρώτο τρέιλερ του «Druk» του Τόμας Βίντερμπεργκ είναι μεθυστικό

Μια ομάδα καθηγητών θέλει να δοκιμάσει μια καινούργια προσέγγιση στη ζωή και τη δουλειά: αποφασίζουν να πίνουν σταθερά, μόνο τις εργάσιμες ώρες και να διατηρούν ένα ελαφρύ επίπεδο μέθης σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Σκοπός τους, ν' αποδείξουν, όπως ακράδαντα πίστευε ο Χέμινγουεϊ, ότι μια λίγο μεγαλύτερη περιεκτικότητα αλκοόλ στο αίμα, ανοίγει τη σκέψη στον έξω κόσμο, κάνει τα προβλήματα να φαίνονται μικρότερα και αυξάνει τη δημιουργικότητα. Ενα πείραμα που θα αποδειχθεί εξαιρετικά πετυχημένο για μερικούς, αλλά όχι τόσο πετυχημένο για άλλους.

Διαβάστε τη συνέντευξη στο Flix.gr: Ο Τόμας Βίντερμπεργκ μεγάλωσε σε κοινόβιο. Και γι' αυτό έγινε (καλός) σκηνοθέτης

Αυτή είναι η νέα ταινία του Τόμας Βίντερμπεργκ, το «Druk», με τον αγγλικό τίτλο «Another Round», η οποία μας γεμίζει ενδιαφέρον, μια και ο σκηνοθέτης της είναι από εκείνους που ξέρουν πολύ καλά πώς να παρουσιάζουν στην οθόνη την... υπέρβαση των ορίων. Στο κέντρο του φιλμ βρίσκεται ο Μάντς Μίκελσεν, αλλά και μια ακόμη ομάδα ηθοποιών από το «Κυνήγι» (γραμμένο επίσης μαζί με τον Τομπίας Λίντχολμ), όπως οι Τόμας Μπο Λάρσεν, Λαρς Ράτθε, Σούσε Βολντ, αλλά κι ο Μάγκνους Μίλανγκ από το «The Commune» και το «Kursk».

Δείτε ακόμη: Αυτή είναι η λίστα με τις 56 ταινίες του φετινού (ακυρωμένου) Φεστιβάλ των Καννών

druk film 607

Το «Druk» επρόκειτο να διαγωνιστεί, φέτος, στο Φεστιβάλ Καννών που ακυρώθηκε κι είναι η πρώτη ταινία που βλέπουμε, με τη σφραγίδα «Φεστιβάλ Καννών 2020» που θα κοσμεί όλα τα φιλμ του φετινού επίσημου προγράμματος, προτού προχωρήσουν για τις πρεμιέρες τους, ενδεχομένως, στα επόμενα, φθινοπωρινά φεστιβάλ, σαν της Βενετίας και του Σαν Σεμπαστιάν. Βλέπουμε το τρέιλερ παρακάτω κι ευχόμαστε να έχουμε την ευκαιρία να τσουγκρίσουμε τον Τόμας Βίντερμπεργκ από κοντά.