Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Αγγελοι, δαίμονες, και όλα αυτά που υπάρχουν ανάμεσά τους μας χαρίζουν τα τρέιλερ αυτή της εβδομάδας. Ευλόγηcον.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Charlie's Angels»

Oι «Αγγελοι του Τσάρλι» επιστρέφουν και είναι έτοιμοι να γλεντήσουν το girl power! Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Charlie's Angels».


«The Good Liar»

Ο Ιαν ΜακΚέλεν είναι ένας επαγγελματίας απατεώνας που γνωρίζει την πλούσια χήρα Ελεν Μίρεν στο διαδίκτυο και αποφασίζει να τη γοητεύσει με σκοπό να απομυζήσει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί από αυτή. Η ιστορία της ταινίας του Μπιλ Κόντον δεν μοιάζει ακριβώς πρωτότυπη, αλλά με τέτοιους πρωταγωνιστές, ποιος νοιάζεται; Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Good Liar».


«Midway»

Ο Ρόλαντ Εμεριχ σκηνοθετεί το δικό του Περλ Χάρμπορ με ένα all star καστ. Η ταινία αναμένεται τον Νοέμβριο στις αίθουσες.


«Hobbs & Shaw»

Το τελευταίο τρέιλερ του spin off του «Fast & Furious» είναι φτιαγμένο από τα υλικά των ονείρων. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Hobbs & Shaw».


«Thalasso»

Στην νέα ταινία του Γκιγιόμ Νικλού πρωταγωνιστούν δυο ιερά τέρατα των γαλλικών τεχνών, οι Ζεράρ Ντεπαρντιέ και Μισέλ Ουελμπέκ , και ναι, δεν θα το αρνηθούμε, μπήκαμε στον πειρασμό να βάλουμε το «ιερά» σε παρένθεση, βλέποντας τους στο τρέιλερ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Thalasso».


«Stranger Things»

O Κάρι Ελγουες σας καλωσορίζει σε ένα καθόλου σατανικό τσίρκο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την τρίτη σεζόν του «Stranger Things».


«The Current War»

Επιτέλους μετά από δυο χρόνια, η ταινία όπου παρακολουθεί την πυρετώδη ανταγωνιστική κούρσα ανάμεσα στον εφευρέτη Τόμας Εντισον και τον μεγαλοβιομήχανο Τζορτζ Γουέστινγκχαουζ για την εκμετάλλευση του ηλεκτρισμού, βρίσκει τον δρόμο της προς τις αίθουσες. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Current War».


«Toy Story 4 Ever»

O Τόφερ Γκρέις επιστρέφει εξαπολύοντας τη δύναμη ενός ονειροπόλου fanboy και δημιουργεί ένα ακόμη υπέροχο βίντεο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Toy Story 4 Ever».


«Carnival Row»

Ο Ορλάντο Μπλουμ και η Κάρα Ντελεβίν πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του Amazon Prime που εξελίσσετε σε μια φανταστική Βικτωριανή εποχή και ακολουθεί μια σειρά από μυθολογικά πλάσματα τα οποία αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν όταν οι άνθρωποι εισέβαλαν στις πόλεις τους. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Αυγούστου.


«Scream»

Ο Ghostface επιστρέφει στις 8 Ιουλίου για την τρίτη σεζόν της σειράς του MTV. Το λες και τρομαχτικό.


«Supervized»

O Τομ Μπέρεντζερ και ο Μπο Μπρίτζες είναι δυο ηλικιωμένοι υπερήρωες που βγαίνουν από την σύνταξη για να σώσουν τον κόσμο σε σκηνοθεσία Στιβ Μπάρον.


«Preacher»

Η τέταρτη και τελευταία σεζόν του «Preacher» έρχεται στις 4 Αυγούστου.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.