Buzz

Ο Τόφερ Γκρέις θυμάται όλα τα «Toy Story» σε ένα τρίλεπτο τρέιλερ

στα 10

Με τίτλο «Toy Story 4 Ever», ο Τόφερ Γκρέις εξαπολύει τη δύναμη ενός ονειροπόλου fanboy και δημιουργεί ένα ακόμη υπέροχο βίντεο.

Ο Τόφερ Γκρέις θυμάται όλα τα «Toy Story» σε ένα τρίλεπτο τρέιλερ

Ο Τόφερ Γκρέις όσο και να προσπαθεί δεν μπορεί να αγνοήσει το fanboy που κρύβει μέσα του. Θυμάστε πως πριν λίγους μήνες πήρε ολόκληρο το saga του «Star Wars» και το χώρεσε σε εξαιρετικό 5λεπτο mega trailer.

Διαβάστε εδώ την γνώμη του Flix για το «Toy Story 4»

Και τώρα επιστρέφει ξανά με τον κολλητό του και μοντέρ Τζεφ Γιορκς, αυτή τη φορά κάνοντας κάτι παρόμοιο και με ένα ακόμη αγαπημένο του franchise, το «Toy Story». Αγνωστο παραμένει βέβαια αν τα δυο αγόρια έμεναν μόνα τους, κλεισμένα σπίτι ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο, μακριά από τις γυναίκες τους, για το φτιάξουν. Παίρνοντας όλες τις ταινίες της σειράς, πλην της τέταρτης, καθώς και τις μικρού μήκους που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς, ακόμα και μερικά TV specials όπως τα «Toy Story of Terror» και «Toy Story That Time Forgot», δημιούργησαν ένα 3λεπτο τρέιλερ το οποίο αποτίει το δικό του φόρο τιμής σε ένα franchise που έχει αγαπηθεί εξίσου από εκατομμύρια κόσμο.

Ο Τόφερ Γκρέις είναι γνωστό fanboy. To 2012 είχε παρουσιάσει μια συντετμημένη εκδοχή της τριλογίας που είχε ονομάσει «The Editor Strikes Back», που περιλάμβανε το «The Phantom Menace», το «Attack of the Clones» και το «Revenge of the Sith» σε ένα φιλμ 85 λεπτών και πιο πρόσφατα είχε κόψει την τριλογία του «Hobbit» σε ένα δίωρο φιλμ.


Διαβάστε ακόμα: Oταν το «Spirited Away» ξεπέρασε το «Toy Story 4» στο box office. Στην Κίνα

Tags: Toy Story