Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Και από το πουθενά, και στα μέσα του καλοκαιριού, οι οθόνες μας γεμίζουν από ολοκαίνουργια τρέιλερς τόσο από αναμενόμενες κινηματογραφικές όσο και τηλεοπτικές παραγωγές.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Waiting for the Barbarians»

Η πρώτη αγγλόφωνη ταινία του Σίρο Γκέρα, που προβλήθηκε στο περσινό Φεστιβάλ Βενετίας, έχει τρέιλερ και all star cast. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Waiting for the Barbarians».


«Rams»

H ιστορία της αγαπημένης ισλανδικής ταινία, μεταφέρεται στην Αυστραλία, όπου επίσης τα πρόβατα -και τα κριάρια- αφθονούν. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Rams».


«Homemade»

Από τους Πάολο Σορεντίνο & Σεμπαστιάν Λέλιο, μέχρι την Κρίστεν Στιούαρτ μικρού μήκους καταγράφουν το παγκόσμιο lockdown. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Homemade».


«Just Noise»

O Χάρβεϊ Καϊτέλ και ο Μάλκολμ ΜακΝτάουελ πρωταγωνιστούν ως δυο Βρετανοί αξιωματικοί οι οποίοι επιβλέπουν τις ταραχές στη Μάλτα το 1919.


«Rebuilding Paradise»

Ο Ρον Χάουαρντ σκηνοθετεί ένα ντοκιμαντέρ για το National Geographic για μια πόλη που καταστράφηκε από τις πυρκαγιές το 2018 στην Καλιφόρνια.


«The Handmaid’s Tale Season 4»

H τέταρτη σεζόν της πολυσυζητημένης σειράς επιστρέφει στο Hulu το 2021.


«Tove»

Η Φινλανδή δημιουργός των αλλόκοτων πλασμάτων που αγαπήσαμε στα παιδικά μας χρόνια - όσοι τα γνωρίσαμε - αποκαλύπτεται σ' όλο το πρωτοποριακό μεγαλείο της. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Tove».


«King's Man»

Prequel της τριλογίας των «Kingsmen», η νέα ταινία του Μάθιου Βον δεν χάνει τίποτα από το στιλ της. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «King's Man».


«Warrior Nun»

Fucks given? Το τρέιλερ της νέας σειράς του Netflix, την κάνει να δείχνει κάτι αναπάντεχα απολαυστική. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Warrior Nun».


«Shirley»

H Ελίζαμπεθ Μος πρωταγωνιστεί στο νέο θρίλερ της Τζόζεφιν Ντέκερ ως μια συγγραφέας βιβλίων τρόμου η οποία αρχίζει να χάνει τα λογικά της. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Shirley».


«Showbiz Kids»

Πως είναι το να είσαι παιδί σταρ; Το ντοκιμαντέρ του HBO προσπαθεί με συνεντεύξεις και αρχειακό υλικό να δώσει τη δική του απάντηση σε αυτό.


«Greenland»

Μια οικογένεια προσπαθεί να επιβιώσει κατά την διάρκεια μιας φυσικής καταστροφής με πρωταγωνιστή τον Τζέραλντ Μπάτλερ.


«Ava»

H Τζέσικα Τσαστέιν πρωταγωνιστεί ως πληρωμένη δολοφόνος στην ταινία σε σκηνοθεσία του Τέιτ Τέιλορ και δική της παραγωγή. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Ava».


«Antebellum»

H Τζανέλ Μονέ πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία τρόμου από τους παραγωγούς του «Get Out!» και «Us» με το πρώτο τρέιλερ να ανεβάζει το wtf factor στα ύψη.


«The Muppets»

Τα αξιαγάπητα Muppets αποκτούν καινούργιο σπίτι στο Disney+ με πολλούς διάσημους καλεσμένους.


«Unsolved Mysteries»

Μια σειρά ντοκιμαντέρ η οποία έκανε θραύση στην αμερικάνικη τηλεόραση την δεκαετία του 80 ως και στην αρχή του 90, επιστρέφει στο Netflix με νέες ανατριχιαστικές υποθέσεις.


«Foundation»

To κλασσικό μυθιστόρημα του Ισαάκ Ασίμωφ γίνεται σειρά στο Apple TV+.


«Hamilton»

To πολυβραβευμένο μιούζικαλ του Λιν-Μάνουελ Μιράντα έρχεται στο Disney+.


«Brave New World»

Το κλασικό δυστοπικό μυθιστόρημα του Αλντους Χάξλεϊ μεταφέρεται στη μικρή οθόνη με πρεμιέρα στις 15 Ιουλίου και πρωταγωνιστή τον Αλντεν Ερενραϊκ.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.