Buzz

Η Τζέσικα Τσαστέιν θα πρωταγωνιστήσει ως πληρωμένη δολοφόνος στο «Eve»

στα 10

Και θα κάνει και την παραγωγή.

Η Τζέσικα Τσαστέιν θα πρωταγωνιστήσει ως πληρωμένη δολοφόνος στο «Eve»

Από ότι φαίνεται η Τζέσικα Τσαστέιν αγαπάει τόσο τους action ρόλους όσο και τους πιο δραματικούς. Και στην νέα της ταινία με τίτλο «Eve», σε σενάριο και σκηνοθεσία του Μάθιου Νιούτον, η ίδια ετοιμάζεται να παίξει έναν ακόμα τέτοιον ρόλο, μετά από εκείνον το 2016 στο «Ο Κυνηγός: Η Μάχη του Χειμώνα».

Σύμφωνα με τα πρώτα δημοσιεύματα, η Τσαστέιν θα κάνει τον ρόλο μιας πληρωμένης δολοφόνου, αλλά πέρα από αυτό δεν έχει γίνει τίποτα ακόμη γνωστό τόσο για την υπόθεση όσο και για τους συμπρωταγωνιστές της. Ομως η εμπλοκή της Τσαστέιν με την ταινία δεν σταματά εκεί. Θα αναλάβει και την παραγωγή της μέσω της εταιρείας της, την Freckle Films, για να διασφαλίσει κυρίως την ίση αμοιβή των γυναικών με εκείνη των αντρών στο καστ και στο συνεργείο.

Διαβάστε ακόμα: «Woman Walks Ahead»: μία αληθινή ιστορία, μία ακόμα δυνατή ηρωίδα για την Τζέσικα Τσαστέιν

jessica chastain 607

Εξάλλου δεν είναι η πρώτη παραγωγή την οποία αναλαμβάνει η Τσαστέιν. Εχει ξεκινήσει μάλιστα και την παραγωγή σε ένα υπερφιλόδοξο κατασκοπικό θρίλερ, το «355» με ένα εξαιρετικό γυναικείο καστ: Μαριόν Κοτιγιάρ, Πενέλοπε Κρουζ, Λουπίτα Νιόνγκο και την Κινέζα σταρ Φαν Μπινγκμπινγκ, ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Σάιμον Κίνμπεργκ, ο σκηνοθέτης του «X-Men: Dark Phoenix».

Ο Νιούτον δήλωσε για την συνεργασία του με την Τσαστέιν: «πάντα θαύμαζα την δουλειά της Τζέσικα Τσαστέιν. Γι’ αυτό όταν έγραψα τον χαρακτήρα της Ηβ, μιας έξυπνης, δυνατής, και με απίστευτες ικανότητες γυναίκας, ήταν η πρώτη μου επιλογή για να την φέρει στην ζωή. Είναι τιμή μου και νιώθω ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με την Τζέσικα και την Voltage (την εταιρεία παραγωγής) στην ταινία αυτή.»

Σίγουρα το πρότζεκτ δείχνει τρομερά ενδιαφέρον, και εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε τα νεότερα.

Διαβάστε ακόμη: