Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Με το #ComicConatHome να εξελίσσεται αυτές τις μέρες, τα τρέιλερ του φετινού ακυρωμένου ComicCon του Σαν Ντίεγκο ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«The New Mutants»

Η ταινία του Τζος Μπουν μένει αμετακίνητη για την ώρα με ημερομηνία εξόδου στις 28 Αυγούστου και χαρίζει την εναρκτήρια σκηνή της για να προετοιμάσει φανατικούς και μη. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The New Mutants».


«His Dark Materials Season 2»

Η δεύτερη σεζόν της «Τριλογίας του Κόσμου» έρχεται το φθινόπωρο και θα ακολουθεί τα γεγονότα του δεύτερου βιβλίου, «Ο Αρχοντας των Δύο Κόσμων», και η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ θα έχει έναν μικρό ρόλο έκπληξη στην σειρά. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «His Dark Materials Season 2».


«Lovecraft Country»

To σύμπαν του Λάβκραφτ έρχεται τον Αύγουστο στο HBO σε μια σειρά από τους Tζέι Τζέι Εϊμπραμς και Τζόρνταν Πιλ βασισμένη στη νουβέλα του Ματ Ραφ.


«Sputnik»

Το ντεμπούτο του Ρώσου Εγκορ Αμπραμένκο που θα παιζόταν στο φεστιβάλ της Tribeca, χτίζει την ιστορία του ακριβώς σε αυτή την υπόθεση. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Sputnik».


«Rogue»

H Μέγκαν Φοξ τα βάζει με άγρια λιοντάρια σε μια από εκείνες τις ταινίες, από τις οποίες το μόνο που θα δεις (ή που θες να δεις), είναι το τρέιλερ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Rogue».


«Black is King»

Δείτε το trailer για το νέο visual album της Queen Β, που εκτοξεύει το μήνυμα του #blacklivesmatter σε υψηλή τέχνη. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Black is King».


«Utopia»

Μια αμερικάνική εκδοχή της βρετανικής σειράς έρχεται στο Amazon σε σενάριο της Γκίλιαν Φλιν («Gone Girl»), και ακολουθεί μια ομάδα από geeks οι οποίοι στρατολογούνται για να γίνουν δολοφόνοι.


«Spree»

O Τζο Κίρι του «Stranger Things» πρωταγωνιστεί σε ένα θρίλερ ως ένας νεαρός οδηγός που προσπαθεί απεγνωσμένα να κερδίσει περισσότερα likes στα social media και αποφασίζει έτσι να αρχίζει να σκοτώνει τους πελάτες του σε live stream.


«Truth Seekers»

Οι Σάιμον Πεγκ και Νικ Φροστ πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά κωμωδίας τρόμου του Amazon ως μια ομάδα ερευνητών μεταφυσικών φαινομένων οι οποίοι προσπαθούν αποκαλύψουν και να κινηματογραφήσουν φαντάσματα στη Μεγάλη Βρετανία.


«Bill and Ted Face the Music»

Οι Αλεξ Γουίντερ και Κιάνου Ριβς επιστρέφουν ως 40αρηδες πλέον Μπιλ και Τεντ έτοιμοι για μια ακόμα, τελευταία ίσως, περιπέτεια με καινούργια ημερομηνία κυκλοφορίας την 1η Σεπτεμβρίου.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.