Buzz

H Μέγκαν Φοξ τα βάζει με άγρια λιοντάρια σε μια από εκείνες τις ταινίες, από τις οποίες το μόνο που θα δεις (ή που θες να δεις), είναι το τρέιλερ

στα 10

Γιατί το «Rogue», μοιάζει να έχει πλάκα για δύο λεπτά, αλλά όχι για δύο ώρες από τη ζωή σου.

H Μέγκαν Φοξ τα βάζει με άγρια λιοντάρια σε μια από εκείνες τις ταινίες, από τις οποίες το μόνο που θα δεις (ή που θες να δεις), είναι το τρέιλερ

Υπήρχαν πάντα και μάλλον θα υπάρχουν για πάντα ταινίες σαν αυτή, γυρισμένες κάποτε για την straight to video αγορά, τα ράφια εκείνα του βιντεοκλαμπ στα οποία κατέληγες όταν ψάχνοντας τι να δεις το βραδυ, όλες οι πρώτες επιλογές σου ήταν νοικιασμένες.

Δείτε ακόμη: «Sputnik»: Κι αν το «Alien» ερχόταν πίσω στη Γη;

rogue 607

Τώρα φιλμ σαν το «Rogue» του Τζ. Μ. Μπάσετ («από τον σκηνοθέτη του Silent Hill: Revelation», μια ταινία που επίσης δεν έχετε δει), καταλήγουν straight to VOD, για εκείνες τις στιγμές που θέλεις να βάλεις το μυαλό σου σε παύση και να απολαύσεις (μάλλον κακοφτιαγμένα ψηφιακή λιοντάρια) να κατασπαράζουν στρατιώτες. Γιατί υποθέτουμε ότι υπάρχουν και τέτοιες στιγμές στη ζωή αυτή.

rogue 607

Κι αν η παρουσία της Μέγκαν Φοξ στον ρόλο μια δυναμικής μισθοφόρου που διασώζει ομήρους από τους απαγωγείς τους δίνει πόντους στην ταινία ως ένα female empowerment story, δεν μπορείς παρά να μην βρεις κάπως προβληματική την επιλογη του να είναι ο μοχθηρός βασικός της αντίπαλος μια θηλυκή λιονταρίνα κάτι που ίσως μπερδεύει το μήνυμα της ταινίας. [Και ναι, ξέρουμε ότι σε μια αγέλη λιονταριών είναι οι θηλυκές που κυνηγούν όσο τα αρσενικά χαλαρώνουν και λαγοκοιμουνται ολημερίς. Απλά το αναφέρουμε].

Απολαύστε -ή όχι- το τρέιλερ πιο κάτω.


Δείτε επίσης: Η Σαρλίζ Θερόν κάνει μόνη της όλες τις επικίνδυνες σκηνές της

rogue 607