Buzz

Τα τέσσερα πρώτα λεπτά του «The New Mutants» ανοίγουν την όρεξη

στα 10

Η ταινία του Τζος Μπουν μένει αμετακίνητη για την ώρα με ημερομηνία εξόδου στις 28 Αυγούστου και χαρίζει την εναρκτήρια σκηνή της για να προετοιμάσει φανατικούς και μη.

Flix Team
Τα τέσσερα πρώτα λεπτά του «The New Mutants» ανοίγουν την όρεξη

Ακόμη και μετά τις ανακατατάξεις που έκανε η Disney στον προγραμματισμό της, το «The New Mutants» παραμένει κολλημένο στις 28 Αυγούστου, σαν μια μικρή ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά και οι ταινίες θα μπορούν να βγουν ξανά στους κινηματογράφους χωρίς φόβο και πάθος.

Το ομολογεί και το καστ της ταινίας στο πάνελ που έγινε με αφορμή το online Comic-Con του Σαν Ντιέγκο, όπου και προβλήθηκε και η πρώτη, χορταστική σκηνή της ταινίας,

Δείτε εδώ τα πρώτα τέσσερα και κάτι λεπτά του «The New Mutants»:


O Τζον Μπουν, γνωστός από το φιλμ «Το Λάθος Αστέρι», σκηνοθετεί την κινηματογραφική μεταφορά του «Χ-Men New Mutants», το οποίο δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά το 1982. Συγκρίνοντας το σενάριο του φιλμ με δουλειές του Στίβεν Κινγκ, ο διευθυντής της Fox, Στέισι Στάινερ, είχε δηλώσει πως πρόκειται για μια ταινία που συναντά τη «Λάμψη» και το «Στη Φωλιά του Κούκου», με νεαρούς μεταλλαγμένους να βρίσκονται μέσα σε ένα στοιχειωμένο σπίτι.

Πρωταγωνιστούν η Μέισι Γουίλιαμς, η Ανια Τέιλορ-Τζόι, ο Τσάρλι ΧΙτον, η Αλις Μπράγκα, η Μπλου Χαντ και ο Χένρι Ζάγκα.

Δείτε εδώ ολόκληρο το πάνελ του Comic-Con: