Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε περισσότερα τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Luca»

Η νέα ταινία της Pixar, μας ταξιδεύει στην καλοκαιρινή Ιταλία και αφηγείται τη φιλία ενός νεαρού αγοριού με ένα θαλάσσιο τέρας που έχει μεταμορφωθεί σε άνθρωπο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Luca».


«The Mosquito Coast»

Το βιβλίο του Πολ Θερού που το 1986 είχε μεταφερθεί στο σινεμά από τον Πίτερ Γουίαρ, ετοιμάζεται για μια τηλεοπτική διασκευή, με τον ανιψιό του συγγραφέα, Τζάστιν Θερού, στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Mosquito Coast».


«Army of the Dead»

O Ζακ Σνάιντερ επιστρέφει στο είδος ταινιών με ζόμπι και μας ταξιδεύει σε ένα μετα-αποκαλυπτικό Λας Βέγκας. Η ταινία αναμένεται στο Netflix στις 21 Μαΐου.


«Σελήνη, 66 Ερωτήσεις»

Τη Δευτέρα κάνει πρεμιέρα στην Berlinale. Μόλις κυκλοφόρησαν το trailer και η αφίσα της. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Σελήνη, 66 Ερωτήσεις».


«Tina»

81 ετών μα το ίδιο υπέροχη, η Τίνα Τέρνερ αποκτά το δικό της ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται για την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Βερολίνου Ζκαι στη συνέχεια στο HBO Max. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Tina».


«Rheingold»

Η βιογραφία του gangsta rapper, Ξατάρ, θα μεταφερθεί στην οθόνη από τον αγαπητό Γερμανό σκηνοθέτη Φατίχ Ακίν. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Rheingold».


«M.O.D.O.K.»

O κακός της Marvel έχει κρίση μέσης ηλικίας και ο Πάτον Οσγουολντ έχει τρελά κέφια.


«The Handmaid’s Tale Season 4»

H τέταρτη σεζόν επιστρέφει στις 28 Απριλίου.


«The Underground Railroad»

H σειρά της Amazon σε σκηνοθεσία του Μπάρι Τζένκινς έρχεται στις οθόνες μας, πιθανότατα στις αρχές του 2021. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Underground Railroad».


«The Mauritanian»

O Ταχάρ Ραχίμ πρωταγωνιστεί στην ταινία βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Μοχαμεντού Οουλντ Σαλαχί, ενός Μαυριτανού ο οποίος μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στην Αμερική βασανίστηκε στις φυλακές του Γκουαντάναμο για 10 συνεχόμενα χρόνια. Μαζί του οι Τζόντι Φόστερ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και Σεϊλίσν Γούντλεϊ.


«Jupiter’s Legacy»

To κόμικ του Μαρκ Μίλαρ, ένα από τα πολλά που θα μεταφέρει ο γνωστός κομίστας στο διαδικτυακό κανάλι, έρχεται ως σειρά στο Netflix στις 7 Μαΐου.


«The Irregulars»

Πώς θα ήταν αν ο Σέρλοκ Χολμς είχε μερικά παιδιά με μαγικές ιδιότητες για βοηθούς; Αυτό είναι το θέμα της νέας σειράς του Netflix.


«Shadow And Bone»

Η επική σειρά φαντασίας βασισμένη στα ομότιτλα βιβλία της Λι Μπαρντούγκο έρχεται στο Netflix στις 23 Απριλίου.



Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι σειρές που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021