Buzz

«Tina» είναι μόνο μία!

στα 10

81 ετών μα το ίδιο υπέροχη, η Τίνα Τέρνερ αποκτά το δικό της ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται για την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Βερολίνου -και στη συνέχεια στο HBO Max.

«Tina» είναι μόνο μία!

Μπορεί η ζωή της να έχει γίνει ήδη ταινία στο «What’s Love Got to Do with It», που έφερε την Αντζελα Μπάσετ στις υποψηφιότητες για τα Οσκαρ, αλλά η διαδρομή της στο χρόνο και σε μια καριέρα που μετρά εξήντα χρόνια, αμέτρητες επιτυχίες, και ιστορίες που οφείλουν να ακουστούν, την καθιστά ιδανικη πρωταγωνίστρια της δικής της προσωπικής ταινίας.

Δείτε ακόμη: Το «Summer Of Soul» είναι μια ένεση χαράς, από μια εποχή που η μουσική ήταν κάτι παραπάνω από διασκέδαση

Tina 607

Οι Νταν Λίντσεϊ και Τι Τζέι Μάρτιν, σκηνοθέτες του «Tina», υπόσχονται ένα πλήρες αλλά κι απολαυστικό ντοκιμαντέρ αφού όχι μόνο έχουν εξασφαλίσει την πλήρη συνεργασία της ίδιας της Τίνα Τέρνερ, αλλά και υλικό απ΄ όλη την διάρκεια της καριέρας της, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου βλέπει για πρώτη φορά το φως.

Tina 607

Το ντοκιμαντέρ θα κάνει την πρεμιέρα του στο φεστιβάλ Βερολίνου σε λίγες μέρες και στη συνέχεια στις 27 Μαρτίου θα προβληθεί στο ΗΒΟ και το ΗΒΟ Max. Δείτε στο βίντεο το πρώτο τρέιλερ.


Δείτε επίσης: o Εντγκαρ Ράιτ αποθεώνει, όπως τους αξίζει, τους Sparks στο απίθανο ντοκιμαντέρ του, «The Sparks Brothers»