Buzz

Ετοιμαστείτε για ραπ και έγκλημα στη νέα ταινία του Φατίχ Ακίν, «Rheingold»

στα 10

Η βιογραφία του gangsta rapper, Ξατάρ, θα μεταφερθεί στην οθόνη από τον αγαπητό γερμανό σκηνοθέτη.

Ετοιμαστείτε για ραπ και έγκλημα στη νέα ταινία του Φατίχ Ακίν, «Rheingold»

Ο Γκιγουάρ Χατζάμπι, για τους (μουσικό)φιλους Ξατάρ, είναι σύμφωνα με δική του παραδοχή, ο μόνος gangsta rapper που υπήρξε στ’ αλήθεια γκάνγκστερ. Μεγαλωμένος στο γκέτο της Βόννης, έχτισε το όνομά του στους δρόμους και στα αστυνομικά τμήματα της πόλης, ξεκινώντας την εγκληματική του καριέρα από μικροκλοπές για να προχωρήσει σε ληστείες και βίαιες επιθέσεις. Μετά από μια επίθεση σε μια αποστολή χρυσού έγινε καταζητούμενος διεθνώς, διέφυγε στο Ιραν όπου φυλακίστηκε και βασανίστηκε και τελικά εκδόθηκε και καταδικαστηκε σε οκτώ χρόνια φυλάκισης στην Γερμανία. Εν τω μεταξύ ο κλεμμένος χρυσός δεν βρέθηκε ποτέ.

Δείτε επίσης: Ο Χοακίν Φίνιξ στη νέα ταινία του Αρι Αστερ με τίτλο «Disappointment Blvd»

xatar 607

Μετά την αποφυλάκισή του ο Ξατάρ ξεκίνησε την μουσική του καριέρα και βρέθηκε γρήγορα στα γερμανικά charts για να μεταμορφωθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους gangsta rapper της χώρας και ιδιοκτήτης δισκογραφικής εταιρίας. Το 2015 εξέδωσε την αυτοβιογραφία του στην οποία εξιστορεί την μυθιστορηματική ζωή του και «αποκαλύπτει τους αληθινούς λόγους που τον έσπρωξαν να πραγματοποιήσει την περίφημη ληστεία του».

xatar 607

Το φιλμ του Φατίχ Ακίν θα μεταφέρει το βιβλίο του στην οθόνη, βρίσκοντας προφανώς στο πρόσωπο του Ξατάρ έναν ιδανικό ήρωα μιας ιστορίας από εκείνες που αν δεν ήταν αληθινές, θα έπρεπε να τις εφεύρει ένας σεναριογράφος. Το «Rheingold» βρίσκεται στο στάδιο της προ-παραγωγής και πρόκειται να ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στους επόμενους μήνες.


Δείτε επίσης: Ο Μπονγκ Τζουν-χο τελείωσε το σενάριο ενός από τα δύο πρότζεκτ που ετοιμάζει (ταυτόχρονα)