Buzz

Ο Χοακίν Φίνιξ στη νέα ταινία του Αρι Αστερ με τίτλο «Disappointment Blvd»

στα 10

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για τη νέα ταινία του Αρι Αστερ, η οποία ίσως ξεκινήσει και γυρίσματα μέσα στο 2021.

Ο Χοακίν Φίνιξ στη νέα ταινία του Αρι Αστερ με τίτλο «Disappointment Blvd»

Ο Αρι Αστερ, με δυο μόλις ταινίες, έχει καταφέρει να μπει στην λίστα με τους πιο επιδραστικούς σκηνοθέτες στο είδος του τρόμου, με αρκετούς συναδέλφους του, όπως ο Μάρτιν Σκορσέζε και ο Μπονγκ Τζουν-χο, να μιλάνε με τα πιο κολακευτικά λόγια το εκείνον και το έργο του. Και από ό,τι φαίνεται η τρίτη του ταινία δεν θα διαφέρει από τις άλλες.

Διαβάστε ακόμα: H νέα ταινία του Αρι Αστερ θα είναι μια τετράωρη εφιαλτική κωμωδία

joaquin phoenix 607

Σύμφωνα με το άρθρο του Deadline η νέα ταινία του Αστερ θα έχει τίτλο «Disappointment Blvd» και σε αυτή θα πρωταγωνιστεί ο Οσκαρούχος Χοακίν Φίνιξ, ενώ μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστά αρκετά για το σενάριο της, πέρα του ότι πρόκειται «για ένα οικείο δεκαετιών πορτραίτο ενός από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες όλων των εποχών». Οι φήμες για την συνεργασία του Αστερ με τον Φίνιξ είχαν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό όταν είχε ακουστεί πως οι δυο τους θα συνεργάζονταν πάνω στο μεγάλου μήκους remake της μικρούς μήκους ταινία του Αστερ «Beau is Dead». Ομως ή τα σχέδια άλλαξαν ή ο τίτλος της ταινίας.

Πότε όμως θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα; Ο Φίνιξ φαίνεται πως θα γυρίσει την ταινία πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του «Kitbag», της νέα ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ, ο οποίος για την ώρα ασχολείται πυρετωδώς να τελειώσει το «The Last Duel» και το «Gucci». Οπότε, αν τα υπολογίσουμε όλα αυτά, ίσως δούμε το «Disappointment Blvd» κάποια στιγμή μέσα στο 2022.

Διαβάστε ακόμα: O Χοακίν Φίνιξ γίνεται Ναπολέων για τον Ρίντλεϊ Σκοτ