Buzz

H νέα ταινία του Αρι Αστερ θα είναι μια τετράωρη εφιαλτική κωμωδία

στα 10

Αστειευόμενος ή όχι, αυτές είναι οι πρώτες λεπτομέρειες που αποκάλυψε για τη νέα του ταινία.

H νέα ταινία του Αρι Αστερ θα είναι μια τετράωρη εφιαλτική κωμωδία

Μπορεί τα δυο τελευταία χρόνια να είχαμε και από μια ταινία ενός από τους πιο υποσχόμενους νέους σκηνοθέτες του Χόλιγουντ, του Αρι Αστερ, την «Διαδοχή» το 2018 και το «Μεσοκαλόκαιρο» πέρσι, φέτος όμως ο ίδιος αποφάσισε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με μια πρόσφατη συνέντευξή του, δουλεύει πυρετωδώς στη νέα του ταινία η οποία, από ότι φαίνεται, θα είναι μοναδική.

Διαβάστε ακόμα: Αυτό είναι το... αληθινό «Midsommar»

ari aster 607

Μιλώντας στο Associated Students Program Board του Πανεπιστημίου της Σάντα Μπάρμπαρα, ο Αστερ χαρακτήρισε τη νέα του ταινία ως «μια εφιαλτική κωμωδία», ένα είδος που άνετα συμπεριλαμβάνει και το «Μεσοκαλόκαιρο», αλλά αυτό που έκανε εντύπωση ήταν αυτό που είπε για την διάρκειά της: «το μόνο που ξέρω είναι πως θα διαρκεί τέσσερις ώρες…» Ο ίδιος είχε δηλώσει πέρσι στο Reddit πως η επόμενή του ταινία θα είναι «ή μια τρελά εφιαλτική κωμωδία ή ένα μεγάλο, αρρωστημένο ενδοοικογενειακό μελόδραμα.» Τελικά πήγε με την πρώτη επιλογή.

Είναι ενδιαφέρον το πως ο Αστερ περιγράφει τις νέες του ταινίες, όλοι θυμόμαστε πως χαρακτήρισε την προηγούμενή του ταινία ως «αποκαλυπτική ταινία χωρισμού», αλλά από την άλλη κανείς δεν ξέρει εάν αστειεύεται ή υπερβάλλει για την διάρκειά της. Από ότι φαίνεται όμως ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα στο να δοκιμάζει την αντοχή του κοινού με τις ταινίες του, μιας και η αρχική διάρκεια του «Μεσοκαλόκαιρου» ήταν περίπου 171 λεπτά.

Οπως και να έχει όμως, τέσσερις ώρες ή μη, ελπίζουμε να δούμε τη νέα ταινία του Αστερ μέσα στο 2021.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζόρνταν Πιλ πλέκει το εγκώμιο του «Midsommar» του Αρι Αστερ