Buzz

Φώναζέ με «Luca»: Η νέα ταινία της Pixar, μας ταξιδεύει στην καλοκαιρινή Ιταλία

στα 10

Αφηγείται την φιλία ενός νεαρού αγοριού με ένα θαλάσσιο τέρας που έχει μεταμορφωθεί σε άνθρωπο. Και μας θυμίζει μια άλλη πρόσφατη γυρισμένη στην Ιταλία ταινία.

Φώναζέ με «Luca»:  Η νέα ταινία της Pixar, μας ταξιδεύει στην καλοκαιρινή Ιταλία

Σκηνοθετημένο από τον Ενρίκο Κασαρόσα, υποψήφιο για Οσκαρ με το μικρού μήκους «La Luna», το «Luca» είναι τοποθετημένο την ιταλική ριβιέρα, στην διάρκεια ενός καλοκαιριού κι αφηγείται την στενή φιλία ενός αγοριού με ένα πλάσμα της θάλασσας κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να μείνει μυστικό. Αν το φιλμ δεν απευθυνόταν (κυρίως) σε παιδιά, θα μπορούσαμε να το περιγράψουμε σαν το μια ταινία όπου το «Να με Φωνάζεις με τ΄Ονομά σου» του (συνονόματου) Λούκα Γκουαντανίνο, συναντα τη «Μορφή του Νερού» του Γκιγιέρμο Nτελ Τόρο, αλλά πέρα από την ατμόσφαιρα που θυμίζει πολύ το καλοκαίρι του Ελιο και του Ολιβερ, και μια δυνατή φιλία που κρύβει ένα μυστικό, φανταζόμαστε ότι η πλοκή θα ακολουθεί διαφορετική τροπή.

Δείτε ακόμη: H Εμα Στόουν είναι η Κρουέλα ντε Βιλ

luca 607

Οπως φαντάζεστε κι όπως του ταιριάζει, το «Luca» θα βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα στις 18 Ιουνίου αν όλα πάνε καλα και οι αίθουσες είναι ανοιχτές τότε. Προς το παρόν απολαύστε πιο κάτω το πρώτο τρέιλερ.


Δείτε επίσης: Αυτές είναι οι ταινίες που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021

luca 607