Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Arcadia»

Λίγο πριν την παγκόσμια πρεμιέρα του στο διαγωνιστικό τμήμα Encounters της Berlinale, το μυστήριο της νέας ταινίας του Γιώργου Ζώη αποκαλύπτεται στο πρώτο τρέιλερ. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«A Quiet Place: Day One»

Κάντε ησυχία και απολαύστε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Ιούνιο. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Drive-Away Dolls»

Το «Drive-Away Dolls» του Ιθαν Κοέν θα είναι η πρώτη ταινία μιας λεσβιακή b-movie τριλογίας. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Imaginary»

H νέα ταινία του Blumhouse μετατρέπει ένα παιδικό αρκουδάκι στο χειρότερό μας εφιάλτη.

«Love Lies Bleeding»

Η Κρίστεν Στιούαρτ ερωτεύεται μια bodybuilder στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας σε σκηνοθεσία της Ρόουζ Γκλας. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Inside Out 2»

Οι φωνούλες μέσα στο μυαλό μας παθαίνουν κρίση άγχους στο πρώτο τρέιλερ του «Inside Out 2». Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Knuckles»

O Knuckles του Ιντρις Ελμπα, από τις ταινίες του «Sonic», αποκτά τη δική του σειρά στο Paramount+.

«Moana 2»

Σε μια αναπάντεχη ανακοίνωση, ο πρόεδρος της Disney Μπομπ Αϊγκερ αποκάλυψε πως το σίκουελ της υποψήφιας για Οσκαρ ταινίας «Moana» έρχεται στις αίθουσες πολύ σύντομα. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«The Regime»

Η νέα μίνι σειρά του HBO με την Κέιτ Γουίνσλετ ακολουθεί ένα χρόνο πίσω από τα τείχη του παλατιού ενός αυταρχικού καθεστώτος. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Cuckoo»

H Χάντερ Σέιφερ από το «Euphoria» πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία τρόμου μια Αμερικανίδα έφηβη που πηγαίνει στο εξωτερικό για να ζήσει με τον πατέρα της στις γερμανικές Άλπεις με τη νέα του οικογένεια. Αλλά στο νέο σπίτι της φαίνεται σαν να συμβαίνει κάτι περίεργο από την αρχή.