Buzz

Η Κρίστεν Στιούαρτ ερωτεύεται μια bodybuilder στο πρώτο τρέιλερ του «Love Lies Bleeding»

στα 10

Η ταινία σε σκηνοθεσία της Ρόουζ Γκλας θα κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Sundance πριν κυκλοφορήσει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 8 Μαρτίου 2024 .

Η Κρίστεν Στιούαρτ ερωτεύεται μια bodybuilder στο πρώτο τρέιλερ του «Love Lies Bleeding»

Η Κρίστεν Στιούαρτ διαλέγει τον έναν ενδιαφέροντα, και αρκετά απαιτητικό, ρόλο πίσω από τον άλλον. Μετά και τον ρόλο της ως πριγκίπισσα Νταϊάνα στο «Spencer» του Πάμπλο Λαραΐν, ο οποίος μάλιστα της χάρισε και μια υποψηφιότητα για Α’ Γυναικείο Ρόλο στα φετινά Οσκαρ, η Στιούαρτ συνεργάζεται με την Βρετανίδα σκηνοθέτη του «Saint Maud» Ρόουζ Γκλας στη νέα της ταινία.

Με τίτλο «Love Lies Bleeding» η ταινία θα ασχολείται με το γυναικείο body building, περιγράφοντάς την ως «μια ρομαντική ταινία η οποία τροφοδοτείται από το εγώ, την επιθυμία και το αμερικανικό όνειρο», με την Στιούαρτ θα πρωταγωνιστεί ως η υπερπροστατευτική ερωμένη μιας γυναίκας body builder.

Διαβάστε ακόμα: Η Κρίστεν Στιούαρτ θα παίξει την Σούζαν Σόνταγκ στη νέα ταινία της Κίρστεν Τζόνσον

love lies bleeding

Το σενάριο της ταινίας το έχουν γράψει οι Γκλας μαζί με την Βερόνικα Τοφίλσκα και θα επικεντρώνεται στις ακραίες ιδιότητες που χρειάζονται για να πετύχει κάποιος στον ανταγωνιστικό κόσμο του bodybuilding, με το στούντιο του Α24 να βρίσκεται πίσω από την παραγωγή.

Μαζί με την Στιούαρτ πρωταγωνιστούν επίσης και οι Κέιτι Ο’ Μπράιαν, Τζένα Μαλόουν, Ντέιβ Φράνκο, Εντ Χάρις και Ανα Μπαρίσνικοβ. Το «Love Lies Bleeding» θα κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Sundance πριν κυκλοφορήσει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 8 Μαρτίου 2024.

love lies bleeding