Buzz

Εκπληξη! Το «Moana 2» της Disney έρχεται στις αίθουσες τον Νοέμβριο

στα 10

Σε μια αναπάντεχη ανακοίνωση, ο πρόεδρος της Disney Μπομπ Αϊγκερ αποκάλυψε πως το σίκουελ της υποψήφιας για Οσκαρ ταινίας «Moana» έρχεται στις αίθουσες πολύ σύντομα.

Εκπληξη! Το «Moana 2» της Disney έρχεται στις αίθουσες τον Νοέμβριο

Αυτό κι αν ήρθε από του πουθενά! Ο πρόεδρος της Disney Μπομπ Αϊγκερ αποκάλυψε πως το σίκουελ της «Moana» («Βαϊάνα» στα ελληνικά) έρχεται σύντομα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Και με το σύντομα εννοεί πως είναι σχεδόν έτοιμο και θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2024.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας, αφού λαμβάνει μια απροσδόκητη κλήση από τους προγόνους της, η Βαϊάνα πρέπει να ταξιδέψει στις μακρινές θάλασσες της Ωκεανίας και σε επικίνδυνες ξεχασμένες θάλασσες για μια περιπέτεια που δεν μοιάζει με οτιδήποτε έχει γνωρίσει στο παρελθόν.

Διαβάστε ακόμα: To live action της «Moana» της Disney βρήκε τον σκηνοθέτη της

frozen toy story

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί το καστ αλλά είναι σχεδόν σίγουρο πως τουλάχιστον οι Αουλι' ι Κραβάλο και Ντουέιν Τζόνσον θα επιστρέψουν στους ρόλους τους.

Αλλά η Disney δεν έμεινε μόνο σε αυτή την ανακοίνωση. Μάθαμε επίσης πως η νέα ταινία «Alien» θα έχει τίτλο «Alien: Romulus» και θα κυκλοφορήσει 16 Αυγούστου και το «Zootopia 2» αναμένεται 26 Νοεμβρίου 2025. Τέλος το «Frozen 3», το «Toy Story 5» αλλά και η ταινία «The Mandalorian and Grogu» αναμένονται να βγουν στις αίθουσες μέσα στο 2026.