Buzz

To live action της «Moana» της Disney βρήκε τον σκηνοθέτη της

στα 10

Ο Τόμας Κάιλ, ο σκηνοθέτης της τηλεοπτικής παράστασης του «Hamilton» στο Disney+, θα αναλάβει να μεταφέρει την live action μεταφορά της ταινίας της Disney του 2016.

To live action της «Moana» της Disney βρήκε τον σκηνοθέτη της

Με την κυκλοφορία της live action μεταφοράς της «Μικρής Γοργόνας» στις κινηματογραφικές αίθουσες, η Disney συνεχίζει ακάθεκτη τα remakes των πετυχημένων animated ταινιών της. Επόμενη στην λίστα φαίνεται πως θα είναι μια πολύ πιο πρόσφατη ταινία, το «Moana» (ή «Βαϊανα» όπως είναι γνωστή στα ελληνικά) η οποία κυκλοφόρησε στις αίθουσες το 2016.

Την ανακοίνωση αυτή είχε κάνει λίγο καιρό πριν ο Ντουέιν Τζόνσον στο twitter του, ο οποίος αποκάλυψε πως πέρα από παραγωγός θα ξαναπαίξει τον ρόλο του Μάουι από την ταινία κινουμένων σχεδίων, και τώρα μαθαίνουμε και τον σκηνοθέτη της ταινίας.

Διαβάστε ακόμα: «Malá mořská víla»: Η ψυχεδελική τσέχικη live-action «Μικρή Γοργόνα»

Moana

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter ο Τόμας Κάιλ, ο σκηνοθέτης της τηλεοπτικής παράστασης του «Hamilton» στο Disney+ αλλά και της σειράς «Fosse/Verdon» και σύζυγος της Μισέλ Γουίλιαμς, θα σκηνοθετήσει τη live action μεταφορά της ταινίας.

Η περίληψη της ταινίας αναφέρει πως «για πολλές γενιές, ένας φιλήσυχος λαός ζει σε ένα νησί του Ειρηνικού. Πέρα από τον ύφαλο όμως παραμονεύει ένα μεγάλο κακό. Ο θρύλος μιλάει για έναν ήρωα που θα ταξιδέψει για να βρει τον ημίθεο Μάουι. Αυτή είναι η ιστορία της Βαϊάνα που θα αναλάβει την επικίνδυνη αποστολή για να σώσει τον λαό της.

Ο Τζάρεντ Μπους, ο σεναριογράφος της ταινίας του 2016, θα γράψει το σενάριο και της live action μεταφοράς μαζί με την Ντέινα Λεντού Μίλερ. Η φωνή της Βαϊανα, Αουλι' ι Κραβάλο, δεν θα πρωταγωνιστήσει εδώ αλλά θα επιστρέψει κι αυτή ως παραγωγός.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας.