Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Από τα teasers που θα παιχτούν κατά την διάρκεια του Super Bowl μέχρι και την επιστροφή στον κόσμο του The Dude, αυτή την εβδομάδα τα τρέιλερ σίγουρα θα καταφέρουν να ικανοποιήσουν τους πάντες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω απ' όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«F9»

Το «F9» (πρώην «Fast & Furious 9») είναι έτοιμο να γκαζώσει με τελικό προορισμό τις αίθουσες τον Μάιο του 2020. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «F9».



«My Brilliant Friend»

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για τη δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής διασκευής του best seller της Ιταλίδας συγγραφέα Ελενα Φεράντε, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο HBO στις 16 Μαρτίου.


Super Bowl movie trailers

Ηδη κάνουν την εμφάνισή του τα πρώτα τρέιλερ που θα παιχτούν κατά την διάρκεια του Super Bowl, ανάμεσά τους τα «Μουλάν», «Ενα Ησυχο Μέρος: Μέρος 2ο» και «Σόνικ ο Σκαντζόχοιρος». Ειδικά για το δεύτερο, προσοχή στα spoilers.





«The Jesus Rolls»

O Tζον Τορτούρο είναι έτοιμος να παρουσιάσει το πολυαναμενόμενο sequel/spinoff του «Big Lebowski» στο ποίμνιό του. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Jesus Rolls».


«The Plot Against America»

Το ομότιτλο βιβλίο του Φίλιπ Ροθ, το οποίο διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου σε μια εναλλακτική Αμερική στην οποία ο Τσαρλς Λίντμπεργκ κερδίζει την προεδρία της χώρας και τη στρέφει προς τον φασισμό, μεταφέρεται ως μίνι σειρά στο HBO από τον δημιουργό του «The Wire».


«Tokyo Godfathers»

Η αριστουργηματική ταινία anime του Σατόσι Κον βγαίνει σε επανέκδοση στις αμερικάνικες αίθουσες μέσα στο 2020 σε αποκατεστημένες κόπιες.


«Better Call Saul Season 5»

Μια από τις καλύτερες σειρές της τηλεόρασης επιστρέφει με την πέμπτη της σεζόν στις 23 Φλεβάρη.


«Fantasy Island»

H Βlumhouse δίνει έναν αέρα τρόμου στην κινηματογραφική μεταφορά της πασίγνωστης τηλεοπτικής σειράς των '70s.


«Locke & Key»

Μετά από 8 χρόνια συνεχών προβλημάτων στην παραγωγή και απορρίψεων από διάφορα κανάλια, η μεταφορά του κόμικ «Locke & Key» βρήκε τελικά το δρόμο προς την μικρή οθόνη του Netflix για τις 7 Φεβρουαρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Locke & Key».


«Back to the Future: The Musical»

Μπορεί να μην πρόκειται για ταινία, αλλά ο Κρίστοφερ Λόιντ επιστρέφει στον εμβληματικό του ρόλο για να παρουσιάσει το μιούζικαλ που ανεβαίνει στο Manchester Opera House.


«War of the Worlds»

Αλλη μια μίνι σειρά 8 επεισοδίων βασισμένη στη νουβέλα του Χ. Τζ. Γουέλς, αυτή την φορά να διαδραματίζεται στη σημερινή Ευρώπη και θα επικεντρώνεται περισσότερο στα επακόλουθα της εισβολής, κάπως σαν το «The Walking Dead».


«Escape from Pretoria»

Βασισμένο σε αληθινή ιστορία, η ταινία βλέπει τον Ντάνιελ Ράντκλιφ να προσπαθεί να δραπετεύσει από μια φυλακή υψίστης ασφαλείας.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.