Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η εβδομάδα των Χριστουγέννων έκρυβε μερικά από τα τελευταία τρέιλερ για ταινίες και σειρές που ετοιμάζονται να κάνουν την πρεμιέρα τους μέσα στους πρώτους μήνες του 2021.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«The Beatles: Get Back»

Πέντε λεπτά πιο βαθιά στο ντοκιμαντέρ του Πίτερ Τζάκσον για τις ηχογραφήσεις του «Let it Be». Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Beatles: Get Back».


«Death to 2020»

Ο Τσάρλι Μπρούκερ και το Netflix σηκώνουν το μεσαίο δάχτυλο στο 2020. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Death to 2020».


«The Human Voice»

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας μικρού μήκους του Πέδρο Αλμοδόβαρ, το οποίο έκανε την πρεμιέρα του φέτος στο Φεστιβάλ Βενετίας, με πρωταγωνίστρια την Τίλντα Σουίντον. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Human Voice».


«Earwig and the Witch»

H πρώτη CG ταινία του στούντιο, σε σκηνοθεσία του Γκόρο Μιγιαζάκι, ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα της στην τηλεόραση φέτος τον χειμώνα. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Earwig and the Witch».


«The White Tiger»

Βασισμένη στο βιβλίο του Αραβίντ Αντίγκα, το οποίο μιλάει για την σκοτεινή πλευρά της Ινδικής κοινωνίας και τις φριχτές προσπάθειες ενός ανθρώπου για να ξεφύγει από τα δεσμά του ταξικού του επιπέδου, η ταινία θα βγει στο Netflix τον Γενάρη.


«Tiger»

To ντοκιμαντέρ του HBO εξετάζει την άνοδο, την πτώση αλλά και τη άνοδο ξανά ενός από τους καλύτερους και μεγαλύτερους παίχτες του γκολφ, του Τάιγκερ Γουντς.


«History of Swear Words»

Είχατε πάντα την απορία για την ιστορία των βρισιών και την πραγματική τους σημασία; Ο Νίκολας Κέιτζ παρουσιάζει τη νέα σειρά του Netflix η οποία είναι γεμάτη από βωμολοχίες.


«Little Things»

Οι Ντενζέλ Γουάσινγκτον, Ράμι Μάλεκ και Τζάρεντ Λέτο πρωταγωνιστούν σε ένα αστυνομικό θρίλερ το οποίο φαίνεται πως ακολουθεί τα χνάρια του «Se7en», και θα κάνει την πρεμιέρα στις 29 Ιανουαρίου στο HBO Max ταυτόχρονα με την έξοδό τους στις κινηματογραφικές αίθουσες.


«Coming 2 America»

Οι Εντι Μέρφι και Αρσένιο Χολ επιστρέφουν 32 χρόνια μετά στο βασίλειο της Ζαμούντα για να ταξιδέψουν ξανά στο Μπρούκλιν της Αμερικής του 2020 και για να δουν πόσο έχει αλλάξει από τότε. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Μαρτίου στο Amazon Prime.


«Land»

Η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα της Ρόμπιν Ράιτ σε σενάριο που υπογράφουν ο Τζέσι Τσάθαμ και η (υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα για το «The Post») Λιζ Χάνα, ακολουθεί την ιστορίας της Ιντι, μιας κοσμική δικηγόρο που, μετά από μια καθοριστική απώλεια, αποσύρεται από τα εγκόσμια στη μοναξιά της φύσης.


«Tenet Honest Trailer»

Πόσο καλή (ή κακή) ήταν η νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν; Το Honest Trailers έχει την απάντηση.



Και μην ξεχνάτε: Flix Top Ten 2020: Ψηφίστε κι εσείς για την καλύτερη ταινία της χρονιάς και κερδίστε δώρα. Μπείτε εδώ για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για τη συμμετοχή σας.