Ο Τσάρλι Μπρούκερ και το Netflix σηκώνουν το μεσαίο δάχτυλο στο 2020

TV 22 DEC  /  Χρήστος Μπακατσέλος

Το «Death to 2020»΄δείχνει να είναι το θεραπευτικό κινηματογραφικό γεγονός που χρειαζόμαστε όλοι για το τέλος της χρονιάς αυτής.

Το 2020 μπορεί να τελειώνει αλλά σίγουρα πολλοί από εμάς θέλουμε να το ξεχάσουμε εντελώς. Ηταν μια από τις χειρότερες χρονιές των τελευταίων ετών και μπορεί πολλά από τα δεινά του 2020 να κρατήσουν για μέσα στους πρώτους μήνες του ’21, αλλά ο δημιουργός του «Black Mirror» Τσάρλι Μπρούκερ και το Netflix έρχονται για να απαλύνουν κάπως την κατάσταση φωνάζοντας «Death to 2020».

Δείτε ακόμα: Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

death to 2020 607

Αφήνοντας πίσω την ζοφερή ατμόσφαιρά του «Black Mirror», γιατί εδώ που τα λέμε αρκετή ζοφερή πραγματικότητα βιώσαμε όλο αυτό τον χρόνο, η ταινία του Μπρούκερ είναι ένα mockumentary το οποίο θα αφηγείται όλα εκείνα τα τρομερά γεγονότα του τρέχοντος έτους με μια σατιρική ματιά. Με πρωταγωνιστές τους Σάμουελ Λ. Τζάκσον, Χιού Γκράντ, Λίσα Κούντροου, Τρέισι Ούλμαν, Καμάιλ Ναντζιάνι, Σάμσον Κάγιο, Λέσλι Τζόουνς, Ντιάν Μόργκαν, Κρίστιν Μιλιότι και Τζο Κίρι δείχνει να είναι το θεραπευτικό κινηματογραφικό γεγονός που χρειαζόμαστε όλοι για το τέλος της χρονιάς αυτής.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.


Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.