Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Αυτή την γιορτινή περίοδο οι οθόνες μας γεμίζουν από τρέιλερς για κάθε γούστο.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Τι Συνέβη στον Πανάγα τον Παγάνα;»

Η ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ, κομμάτι της διεθνούς ανθολογίας τρόμου «Το Εγχειρίδιο του Κακού», αφηγείται ένα μύθο για το κακό που (συνεχίζει να) κρύβεται μέσα μας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Τι Συνέβη στον Πανάγα τον Παγάνα;»


«Wonder Woman 1984»

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας σε σκηνοθεσία της Πάτι Τζένκινς έφτασε κατευθείαν από το Comic Con της Βραζιλίας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Wonder Woman 1984».


«Free Guy»

O Ράιαν Ρέινολντς πρωταγωνιστεί ως ένας υπάλληλος μιας τράπεζας ο οποίος ξαφνικά συνειδητοποιεί πως είναι ένας αναλώσιμος χαρακτήρας μέσα σε ένα video game.


«Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)»

Η Χάρλεϊ Κουίν έχει ξεπεράσει τον Τζόκερ για τα καλά με νέο τρέιλερ κατευθείαν από τα Game Awards 2019... Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)».


«In The Heights»

Το βραβευμένο μιούζικαλ από το Μπρόντγουεϊ του Λιν-Μάνιουελ Μιράντα μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη.


«The New Pope»

Πώς βρέθηκε ο Τζον Μάλκοβιτς στη θέση του Πάπα; Και τι συνέβη με τον «Young Pope», Τζουντ Λο; Απολαυστικές απαντήσεις στο νέο trailer... Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The New Pope».


«Promising Young Woman»

Η Κάρεϊ Μάλιγκαν μετατρέπεται από την «καλή κοπέλα της διπλανής πόρτας» σε μια γυναίκα η οποία ζει διπλή ζωή παίρνοντας εκδίκηση από τους εν δυνάμει βιαστές άντρες.


«Curb Your Enthusiasm»

O Λάρι Ντέιβιντ έρχεται και φέρνει τον 10o κύκλο της αγαπημένης, ασυμβίβαστου ανίερου χιούμορ, τηλεοπτικής σειράς. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Curb Your Enthusiasm».


«Ghostbusters: Afterlife»

Ο γιος του Ιβαν Ράιτμαν, σκηνοθέτη των δύο πρώτων ταινιών, θα σκηνοθετήσει ένα νέο επίσημο σίκουελ που θα αποτελεί συνέχειά τους και μοιάζει περισσότερο με επεισόδιο από το «Stranger Things». Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Ghostbusters: Afterlife».



«Antlers»

H νέα ταινία τρόμου σε παραγωγή Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο έρχεται για να μας στοιχειώσει.


«Ted Bundy Falling For a Killer»

Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Amazon Prime εξετάζει την ιστορία του διαβόητου κατά συρροή δολοφόνου Τεντ Μπάντι αυτή την φορά από πλευρά της κοπέλας του η οποία δεν γνώριζε τίποτα για την σκοτεινή του πλευρά.


«Dracula»

O «Δράκουλας» του Μπραμ Στόκερ γίνεται σειρά για το Netflix και το BBC με πρωταγωνιστή τον Κλες Μπανγκ έρχεται στο Netflix στις 4 Ιανουαρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Dracula».


«The Witcher»

H διάσημη σειρά βιβλίων φαντασίας του Αντρντζέι Σαπκόβσκι έρχεται να μας μαγέψει από τις 20 Δεκεμβρίου στο Netflix. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Witcher».


«The Grudge»

Μια από τις πιο δημοφιλείς ιαπωνικές ταινίες τρόμου, το «The Grudge» ετοιμάζεται για το reboot του κάτω από τη σκηνοθετική ματιά ενός από τους πιο ταλαντούχους σκηνοθέτες της γενιάς του. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Grudge».


«Spinning Out»

H Κάγια Σκοντελάριο πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Netflix ως μια πρώην Ολυμπιονίκη σκέιτερ της οποίας η καριέρα απειλείτε μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό.


«Avenue 5»

Ο δημιουργός του «Veep» Αρμάντο Ιανούτσι επιστρέφει με μια νέα κωμική σειρά στο HBO και αυτή την φορά μας πάει μια βόλτα μέχρι το διάστημα. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Avenue 5».


«Homeland»

H 8η και τελευταία σεζόν της σειράς έρχεται στις 9 Φεβρουαρίου.


«Mel Brooks Unwrapped»

To ντοκιμαντέρ του ΗΒΟ για τον Μελ Μπρουκς του οποίου τα γυρίσματα ξεκινάνε πίσω το 1981 για λογαριασμό του BBC.


«A Christmas Carol»

Αλλη μια μεταφορά του κλασσικού μυθιστορήματος του Κάρολου Ντίκενς στην τηλεόραση από το BBC, αυτή την φορά με έμφαση στην έντονη μακάβρια ατμόσφαιρα με πρωταγωνιστή τον Γκάι Πιρς.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.