Buzz

Ενθουσιαστείτε ελεύθερα: Το «Curb Your Enthusiasm» έρχεται κι έχει και trailer!

στα 10

O Λάρι Ντέιβιντ έρχεται και φέρνει τον 10o κύκλο της αγαπημένης, ασυμβίβαστου ανίερου χιούμορ, τηλεοπτικής σειράς. Δείτε το trailer.

Ενθουσιαστείτε ελεύθερα: Το «Curb Your Enthusiasm» έρχεται κι έχει και trailer!

Αυτό κι αν ήταν hiatus! Εχοντας ολοκληρώσει τον 9ο της κύκλο το 2017, η βραβευμένη με ΕΜΜΥ και Χρυσές Σφαίρες κωμική σειρά του Λάρι Ντέιβιντ μάς αποχαιρέτησε. Βέβαια, το ξέραμε ότι κάτι τέτοιο δε θα κρατούσε για πάντα, καθώς ο Ντέιβιντ πάντα λέει ότι «αυτός θα είναι ο τελευταίος κύκλος» και πάντα επιστρέφει.

Τρία χρόνια όμως ήταν αρκετός καιρός για να μάς λείψει. Και πολλά έχουν γίνει μέσα σε αυτη την τριετία που δοκιμάζουν τα όρια του χιούμορ. Πώς θα σταθεί ο αιρετικός κωμικός απέναντι στην νέα πολιτική ορθότητα των καιρών και τη #metoo σύμβαση;

Μην συμβιβάζετε τον ενθουσιασμό σας: Λάρι Ντέιβιντ είναι αυτός. Ξέρει.

Θυμηθείτε κι αυτό: «Μήπως ήσουν πάντα αναίσθητος;» Ο Μαρκ Μάρον απαντάει σε όσα είπε ο Τοντ Φίλιπς για την κωμωδία στην politically correct εποχή μας

Curb Your Enthusiasm 607

Πράγματι, η απάντηση μοιάζει να είναι «με τον ίδιο, σήμα-κατατεθέν αυτοσαρκασμό του». Ο Ντέιβιντ έχει, πάνω από όλα, στόχο τον εαυτό του: παραδέχεται τον μισανθρωπισμό του, τους κακούς του τρόπους, δείχνει τον εαυτό του ως τον απόλυτο jerk μας κατάστασης. Κι αυτό, ειρωνικά, του επιτρέπει τα πάντα.

Κι από το trailer φαίνεται ότι ο 10ος κύκλος θα είναι κι αυτός γεμάτος από απολαυστκά «faux pas» - καώς όλοι καταλήγουν να διώχνουν τον Λάρι από παντού: εκδηλώσεις, σπίτια, γραφεία, εστιατόρια. Ανάμεσα στους τακτικούς της σειράς που επιστρέφουν, διακρίνουμε και ωραιότατους guests, όπως τους Τζον Χαμ (ο οποίος υποψιάζει για ακόμα μία φορά ότι έχει ταλέντο στην κωμωδία), Φρεντ Αρμισεν, Ιλα Φίσερ, Κέιτλιν Ολσον και Τζέιν Κρακόφσκι.

Πατήστε το play και κάντε υπομονή ένα μήνα ακόμα: ο 10ς κύκλος θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιανουαρίου 2020 στο ΗΒΟ.


Διαβάστε περισσότερα: