Buzz

Ο Λάρι Ντέιβιντ πρέπει να είναι ο μόνος άντρας στον πλανήτη που αντιστέκεται στην Τζένιφερ Λόρενς

στα 10

Slow news day που λένε και στο χωριό μας, αλλά εμείς χαμογελάσαμε διαβάζοντας αυτό το στιγμιότυπο συνέντευξης της πρωταγωνίστριας του «Joy». Ναι, η Τζένιφερ Λόρενς είναι χρόνια τσιμπημένη με τον Λάρι Ντέιβιντ, αλλά ο μεσήλικας κωμικός δεν ενδίδει. Ξαφνιάζεστε;

Ο Λάρι Ντέιβιντ πρέπει να είναι ο μόνος άντρας στον πλανήτη που αντιστέκεται στην Τζένιφερ Λόρενς

Εκείνη είναι η πιο αυθόρμητη, εξομολογητική, παρορμητική, ακομπλεξάριστη νεαρή σταρ του Χόλιγουντ. Ολες οι συνεντεύξεις της είναι ένας χείμαρρος αυτοσαρκασμού, αποκαλυπτικών περιστατικών της ζωής της, ακόμα και κάπως ντροπιαστικών στιγμών. Εκείνος είναι από τους πιο καυστικούς, πικρά αστείους, σατιρικούς κωμικούς που αγαπάμε. Και φαίνεται ότι κάτι ενώνει την Τζένιφερ Λόρενς με τον Λάρι Ντέιβιντ - κι αυτό δεν είναι οι 4 δεκαετίες διαφοράς ηλικίας τους. Αλλά η αμοιβαία συμπάθεια, που στην περίπτωση της Λόρενς, όπως ομολογεί η ίδια, είναι κάτι παραπάνω.

Η 26χρονη οσκαρική πρωταγωνίστρια είχε ομολογήσει πριν από 1 1/2 χρόνο σε συνέντευξή της στο Vanity Fair ότι είναι μεγάλη φαν του «Curb Your Enthusiasm» και ιδιαίτερα του δημιουργού και πρωταγωνιστή Λάρι Ντέιβιντ. «Είμαι ερωτευμένη μαζί του - εδώ και πάρα πολλά χρόνια! Και τον Γούντι Αλεν τον λατρεύω, αλλά δεν με ανατριχιάζει όπως ο Λάρι... κάτω από τη μέση».

Θυμηθείτε επίσης: Δεν είστε μόνοι: η Τζένιφερ Λόρενς μισεί την Παραμονή Πρωτοχρονιάς!

Σε χθεσινή της συνέντευξη, η Λόρενς σχολίασε ξανά το γεγονός. Θέλοντας να εξηγήσει γιατί είναι single αυτή την περίοδο, απάντησε «γιατί δεν αισθάνομαι εύκολα ερωτευμένη, δεν μου γίνεται εύκολα κλικ με κάποιον. Μόνο αυτό ψάχνω, στ' αλήθεια. Τίποτα παραπάνω. Το γούστο μου είναι πολύ ιδιαίτερο. Αν δείτε ποιους βρίσκω εγώ γοητευτικούς θα σοκαριστείτε!»

Jennifer Lawrence Larry David 607

Κι εκεί ομολόγησε ότι είχε δώσει το τηλέφωνό της στον Λάρι Ντέιβιντ. Αλλά εκείνος δεν την πήρε ποτέ. Οταν η δημοσιογράφος σχολίασε ότι αυτό δεν είναι απόρριψη αλλά έχει να κάνει με την ηθική του ηθοποιού, ο οποίος δεν θα αισθανόταν άνετα να φλερτάρει μία κοπέλα μικρότερη κι από κόρη του, η Λόρενς απάντησε ότι «αυτό τον κάνει ακόμα πιο γοητευτικό στα μάτια της».

Διαβάστε ακόμη: Ντελίριο. Η Τζένιφερ Λόρενς ετοιμάζεται για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο

Πιο απολαυστικός από όλα, κι ο λόγος που μεταφέρουμε το αστείο περιστατικό, ήταν ο ίδιος ο Ντέιβιντ που του ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός σε συνέντευξή του στο New Yorker. Και το έκανε με το γνωστό του φλεγματικό χιούμορ:

  • Πώς σας φαίνεται που η Τζένιφερ Λόρενς είναι ερωτευμένη μαζί σας;
  • Α, έξυπνο κορίτσι. Κρίμα που είμαι μισό αιώνα μεγαλύτερός της.
  • Ναι, αλλά η ίδια λέει ότι της προκαλείτε ανατριχίλες κάτω από τη μέση;
  • Ισως να αναφέρεται στα γόνατά της. Οχι, δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι. Είναι πολύ κολακευτικό, αλλά κρίμα - λάθος timing. Θα έβλεπα όμως το reality show που θα γύριζαν με το love story μας.

Διαβάστε περισσότερα: