Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Αυτή την εβδομάδα μπορεί ο Τζιμ Τζάρμους να μας έδωσε μια πρώτη γεύση από τη νέα του ταινία, αλλά ένας Χοακίν Φίνιξ ήταν εκείνος που κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Joker»

Eνας ανατριχιαστικά σπαραχτικός Χοακίν Φίνιξ δεν αφήνει καμία αμφιβολία: αυτός ο «Joker» θα συζητηθεί. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Joker».


«The Dead Don’t Die»

Ο Τζιμ Τζάρμους επιστρέφει καλύτερος από ποτέ με τo καλύτερο ζόμπι καστ που αποσυντέθηκε ποτέ σε ταινία. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Dead Don’t Die».


«Too Old to Die Young»

Καουμπόηδες, neon και αίμα, στον νέο Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν που (ίσως) θέλεις να δεις. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Too Old to Die Young».


«Avengers: Endgame»

H «τελευταία πράξη» του δράματος για το σύμπαν της Marvel είναι εδώ. Και είναι όσο εντυπωσιακή φαντάζεσαι ότι θα είναι. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Avengers: Endgame».


«Domino»

H νέα ταινία του Μπράιν ντε Πάλμα, η οποία αφηγείται την ιστορία ενός αστυνομικού της Κοπεγχάγης ο οποίος αναζητά δικαιοσύνη για τον φόνο του συνεργάτη του από ένα μέλος του ISIS, θα κάνει την πρεμιέρα της στις αίθουσες τον άλλο μήνα, αλλά ο ίδιος δεν φαίνεται και πολύ χαρούμενος γι'αυτό. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Domino».


«Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile»

Ο Ζακ Εφρον είναι ο Τεντ Μπάντι, στην ταινία του Τζο Μπέρλιντζερ με συμπρωταγωνίστρια του τη Λίλι Κόλινς, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Sundance. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile».


«Shaun the Sheep Farmageddon»

To αγαπημένο πρόβατο του στούντιο Aardman επιστρέφει, κι αυτή την φορά πάει στο διάστημα. Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 5 Απριλίου 2019.


«JT LeRoy»

H ταινία της Τζάστιν Κέλι μιλά για ένα από τα πιο διάσημα σκάνδαλα στον χώρο της λογοτεχνίας τα τελευταία 20 χρόνια όπου μια συγγραφέας έγραφε με ψευδώνυμο και η κουνιάδα της παρουσιάζονταν δημόσια ως εκείνη. Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Λόρα Ντερν και η Κρίστεν Στιούαρτ.


«NOS4A2»

Βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Τζο Χιλ (γιου του Στίβεν Κινγκ), η σειρά θέλει τον Ζάκαρι Κουίντο να τρέφεται από ψυχές παιδιών σε μια φανταστική πόλη όπου είναι για πάντα Χριστούγεννα. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «NOS4A2».



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.