Buzz

To καλύτερο ζόμπι καστ που αποσυντέθηκε ποτέ σε ταινία. Αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ του «The Dead Don’t Die»

στα 10

Ο Τζιμ Τζάρμους επιστρέφει καλύτερος από ποτέ.

To καλύτερο ζόμπι καστ που αποσυντέθηκε ποτέ σε ταινία. Αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ του «The Dead Don’t Die»

Με το Φεστιβάλ των Καννών να πλησιάζει, η νέα ταινία του Τζιμ Τζάρμους μόλις απέκτησε το πρώτο της τρέιλερ. Με τίτλο «The Dead Don’t Die», το τρέιλερ χαρακτηρίζει το καστ της ταινίας ως «το καλύτερο ζόμπι καστ που αποσυντέθηκε», και όχι άδικα. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Μπιλ Μάρεϊ (τρίτη του συνεργασία με τον Τζάρμους, μετά τα «Coffee and Cigarettes» και «Broken Flowers»), Τίλντα Σουίντον και Στιβ Μπουσέμι, ο Ανταμ Ντράιβερ (μετά την επιτυχία του «Paterson») και η Κλόι Σεβινί, ως αστυνομικά όργανα και η Σελίνα Γκόμεζ (με άλλη μια εκλεκτική συνεργασία, μετά το «Spring Breakers» του Χάρμονι Κορίν και το «A Rainy Day in New York» του Γούντι Αλεν), ο Οστιν Μπάτλερ, η Κάρολ Κέιν, η Κλόι Σεβίνι και η Ρόζι Πέρεζ, ο Ιγκι Ποπ (με τον οποίο είχε ξανασυργαστεί και στο «Ο Νεκρός»), ο Ντάνι Γκλόβερ και ο Τομ Γουέιτς.

Διαβάστε ακόμα: Το «The Dead Don’t Die» του Τζιμ Τζάρμους έχει ημερομηνία εξόδου

the dead don't die 607

Το τρέιλερ δείχνει να έχει λίγη παραπάνω δράση από ότι περιμέναμε για ταινία του Τζάρμους, ή τουλάχιστον θέλει να μας δώσει αυτή την εντύπωση, αλλά γεμάτο με το χιούμορ και τον αθεράπευτα ρομαντικό χαρακτήρα που μας έχει συνηθίσει ήδη από το «Only Lovers Left Alive». Ο Μπιλ Μάρεϊ μάλιστα σε μια περσινή συνέντευξη του είχε δηλώσει για την ταινία: «ετοιμάζω μια καλή δουλειά. Ετοιμαστείτε: είναι ένα zombie movie. Ο Τζιμ Τζάρμους έχει γράψει ένα υπέροχο σενάριο, το οποίο είναι αρκετά ξεκαρδιστικό, και έχει ένα καστ με εξαιρετικούς ηθοποιούς: Ρόζι Πέρεζ και Ντάνιελ Κρεγκ. Εχει τίτλο “The Dead Don’t Bite” και ξεκινάει τα γυρίσματα το καλοκαίρι. Και όχι, δεν θα παίζω το ζόμπι.» Το ενδιαφέρον είναι ότι το όνομα του Κρεγκ δεν υπάρχει πουθενά στο επίσημο καστ της ταινίας, και δεν γνωρίζουμε αν όντως θα έχει κάποιο ρόλο ή τελικά αποχώρησε.

Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 14 Ιουνίου 2019 και, αν πάνε όλα καλά, θα κάνει την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ των Καννών. Απολαύστε το τρέιλερ, και την πρώτη αφίσα της ταινίας, παρακάτω.


Διαβάστε ακόμα:

the dead don't die poster 607