Buzz

Πριν την επόμενη ταινία του, ο Τζιμ Τζάρμους έχει έτοιμη καινούρια μουσική

στα 10

Μαζί με τον σταθερό συνεργάτη του Γιόζεφ φαν Γουίσεμ.

Πριν την επόμενη ταινία του, ο Τζιμ Τζάρμους έχει έτοιμη καινούρια μουσική

Ο Τζιμ Τζάρμους κι ο Γιόζεφ φαν Γουίσεμ, έχουν συνεργαστεί σε τουλάχιστον τέσσερις δίσκους μέχρι τώρα, ένας από τους οποίους ήταν φυσικά το soundtrack του «Only Lovers Left Alive», στο οποίο ο ολλανδός avant garde λαουτίστας, ήταν ο βασικός συνθέτης.

Η τελευταία τους συνεργασία εκτός της μουσικής για τις ταινίες του Τζάρμους ήταν στον δίσκο που κυκλοφόρησαν το 2012 με τίτλο «The Mystery of Heaven».

Και τώρα έχουν έτοιμο έναν ακόμη με τίτλο «An Attempt to Draw Aside the Veil» ο οποίος σύμφωνα με τον Τζάρμους «είναι μια ακόμη περιπέτεια με τον Γιόζεφ στην περιοχή των δονούμενων χορδών και της ονειρικής μουσικής υφής του σκοταδιού και του φωτός».

Δείτε ακόμη: Ο Τζιμ Τζάρμους γυρίζει ένα zombie movie με Μπιλ Μάρεϊ, Ανταμ Ντράιβερ, Κλόι Σεβινί και... Σελίνα Γκόμεζ

an attempt to draw aside the veil 607

Το πρώτο απόσπασμα από τον δίσκο έχει τον τίτλο «Concerning the White Horse» και μπορείτε να το ακούσετε πιο κάτω. Οσο για την επιστροφή του Τζάρμους στο σινεμά, η επόμενη ταινία του μετά το «Paterson», η οποία είναι ένα zombie movie με λαχταριστό καστ και τίτλο «The Dead Don't Die», έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα της, με στόχο μάλλον το φεστιβάλ των Καννών.


Δείτε επίσης: