Buzz

Ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο: Ο Ζακ Εφρον θα υποδυθεί τον serial killer Τεντ Μπάντι

στα 10

Οχι πια μόνο ωραίος. Ο Ζακ Εφρον είναι έτοιμος να αγκαλιάσει τη σκοτεινή πλευρά του στον ρόλο ενός από τους πιο διαβόητους κατά συρροή δολοφόνους όλων των εποχών.

Ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο: Ο Ζακ Εφρον θα υποδυθεί τον serial killer Τεντ Μπάντι

Μπορεί να έχει γίνει περισσότερο διάσημος για τις νεανικές κωμωδίες του (και φυσικά για τους κοιλιακούς του), αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Ζακ Εφρον δεν είναι διατεθειμένος να αποτινάξει από πάνω του τη ρετσινιά του ωραίου και να αγκαλιάσει τη σκοτεινή πλευρά του – το «The Paperboy» ήταν μια ευπρόσδεκτη κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση, έστω κι αν απαιτούσε από αυτόν να κυκλοφορεί χωρίς ρούχα για το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, ο Εφρον είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα για να το πετύχει.

Γι’ αυτό και συμφώνησε να υποδυθεί τον Τεντ Μπάντι, έναν από τους πιο διαβόητους serial killers στην ιστορία, στο «Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile» του Τζο Μπερλίνγκερ.

Διαβάστε ακόμη: Εμα Στόουν εναντίον Στιβ Καρέλ στο «Battle of the Sexes»

Zac Efron 607

Ομολογουμένως, ο τίτλος το κάνει κι αυτό να ακούγεται σαν κωμωδία, όμως η ταινία θα ξετυλίγει την (καθόλου κωμική) ζωή του διάσημου κατά συρροή δολοφόνου (και, επιπλέον, απαγωγέα, βιαστή και νεκρόφιλου) ο οποίος σκότωσε περισσότερες από 12 γυναίκες (ανάμεσά τους κι ένα 12χρονο κορίτσι) κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’70 και ομολόγησε τους φόνους περισσότερων από 30, λίγο πριν εκτελεστεί στην ηλεκτρική καρέκλα, το 1989. Ο πραγματικός αριθμός των θυμάτων παραμένει μέχρι σήμερα ανεξακρίβωτος.

Το σενάριο, το οποίο βρισκόταν στη Μαύρη Λίστα των καλύτερων απραγματοποίητων σεναρίων στο Χόλιγουντ, υπογράφει ο Μάικλ Γουέργουι και θα αφηγείται την ιστορία του Μπάντι από την πλευρά της κοπέλας του, Ελίζαμπεθ Κλέπφερ, η οποία πέρασε ολόκληρα χρόνια σε άρνηση, πριν τον καταδώσει τελικά στις αρχές.

Διαβάστε ακόμη: Μην φοβάστε το χειμώνα. Τα νέα πόστερ του «Baywatch» φέρνουν το καλοκαίρι

Ted Bundy 607 Ο πραγματικός Τεντ Μπάντι

Ο Μπάντι ήταν γνωστός και για τη γοητεία του, την οποία χρησιμοποιούσε για να αποπλανεί τα θύματά του, οπότε η επιλογή του Εφρον για τον ρόλο δεν ακούγεται τόσο κακή ιδέα. Περισσότερο αμφιλεγόμενη είναι ωστόσο η επιλογή του σκηνοθέτη Τζο Μπερλίνγκερ, ο οποίος έχει παραδώσει μερικά εξαιρετικά ντοκιμαντέρ, όπως το «Metallica: Some Kind of Monster» (2004) και την τριλογία «Paradise Lost» (για το τελευταίο μέρος της οποίας βρέθηκε υποψήφιος για Οσκαρ), όμως η απόπειρά του στη μυθοπλασία είχε ως αποτέλεσμα το όχι και τόσο εξαιρετικό «Book of Shadows: Blair Witch 2» (2000).

Σε οποιαδήποτε περίπτωση περιμένουμε το αποτέλεσμα με περιέργεια.

Διαβάστε ακόμη