Buzz

What did you do Theresa? Πρώτο, ονειρικό, τρέιλερ του «Woodshock»

στα 10

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο των αδερφών Μάλεβαϊ ακροβατεί ανάμεσα στο ονειρικό και στην ψυχεδέλεια.

What did you do Theresa? Πρώτο, ονειρικό, τρέιλερ του «Woodshock»

Η καινούργια ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η Κίρστεν Ντανστ, το «The Beguiled» της Σοφία Κόπολα, έχει καταφέρει να τραβήξει όλη την προσοχή του κόσμου μιας και θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες στις Κάννες. Έτσι, λογικό είναι άλλη μια ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η ίδια η Ντανστ, το «Woodshock» να έχει περάσει σχεδόν απαρατήρητη.

Κι όμως, αυτή η ταινία πρόκειται για το σκηνοθετικό ντεμπούτο των ιδρυτών του οίκου μόδας Rodarte, των Κέιτ και Λάουρα Μάλεβαϊ, γύρω από την οποία επικρατούσε ένα μυστήριο. Ακόμα και σήμερα με την κυκλοφορία του πρώτου, υπέροχου, τρέιλερ, το μυστήριο αυτό όχι μόνο δεν φαίνεται να έχει λυθεί αλλά μάλιστα έχει καταφέρει να γίνει ακόμη πιο ενδιαφέρον.

Διαβάστε ακόμα: Αυτό είναι το επίσημο πρόγραμμα του 70ού Φεστιβάλ Καννών

woodshock

woodshock

woodshock

woodshock

Πρόκειται για την ιστορία της Τερίσα, μιας γυναίκας η οποία προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της μετά από μια μεγάλη απώλεια, και βρίσκεται διχασμένη ανάμεσα στην ήδη στην εύθραυστη συναισθηματική της κατάσταση και στις επιδράσεις ενός παραισθησιογόνου ναρκωτικού. Μοναδικό και μαγευτικό η ταινία των αδερφών Μάλεβαϊ δίνει μια φρέσκια πνοή στο σινεμά.

Θυμίζοντας λίγο από την «Melancholia» του Λαρς φον Τρίερ, η ταινία «Woodshock» ανοίγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 15 Σεπτεμβρίου, ενώ εμείς για την ώρα μπορούμε να απολαύσουμε το σχεδόν ονειρικό, σχεδόν ψυχεδελικό τρέιλερ παρακάτω.


Διαβάστε ακόμα:

woodshock poster

Tags: woodshock