Buzz

H Σοφία Κόπολα κλείνει έναν άντρα σε ένα σχολείο θηλέων στο τρέιλερ για το ριμέικ του «The Beguiled»

στα 10

Η Σοφία Κόπολα συναντά τον Κλιντ Ιστγουντ που όλοι κρύβουμε μέσα μας στο ριμέικ του «Beguiled» που ετοιμάζεται για τις αίθουσες το καλοκαίρι του 2017.

H Σοφία Κόπολα κλείνει έναν άντρα σε ένα σχολείο θηλέων στο τρέιλερ για το ριμέικ του «The Beguiled»

Σαν μια ταινία που, αν δεν ήξερες ότι βασίζεται σε μια παλιότερη, θα ορκιζόσουν ότι ανήκει αποκλειστικά στη Σοφία Κόπολα, το «Beguiled» αφηγείται την ιστορία ενός στρατιώτη που βρίσκει καταφύγιο σε ένα σχολείο θηλέων οικοτρόφων και, με την παρουσία του και τη χειριστική του δύναμη, προκαλεί συγκρούσεις στις γυναίκες και τα κορίτσια που ζουν εκεί.

Ολα αυτά συμβαίνουν στον αμερικανικό εμφύλιο με τον στρατιώτη να τον υποδύεται ο Κόλιν Φάρελ (εκεί στο ίδιο κρεβάτι που κάποτε άφηνε στην ιστορία ο Κλιντ Ιστγουντ), τη διευθύντρια του σχολείου η Νικόλ Κίντμαν (στην πρώτη ταινία ο ρόλος ανήκε στην Τζέραλντιν Πέιτζ) και δύο από τα «κορίτσια» του σπιτιού η Κίρστεν Ντανστ (πρωταγωνίστρια στη «Μαρία Αντουανέτα» της Κόπολα) και η Ελ Φάνινγκ (πρωταγωνίστρια, αντίστοιχα, στο «Somewhere»).

Beguiled 607

Beguiled 607

Beguiled 607

Beguiled 607

Beguiled 607

Το τρέιλερ προμηνύει ακόμη μια ωδή στη γυναικεία σεξουαλικότητα και την αιώνια σύγκρουσή της με το άλλο φύλο, ενώ η ταινία μάλλον αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο επερχόμενο Φεστιβάλ Καννών, πριν βγει στις αίθουσες το Ιούνιο του 2017.

Δείτε εδώ το τρέιλερ του «Beguiled» της Σοφία Κόπολα:


Δείτε εδώ το τρέιλερ του αυθεντικού «Beguiled» του Ντον Σίγκελ:


Δείτε ακόμη