Buzz

Με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και τον Τζέικ Τζίλενχαλ στο Ρίο; Si, vamos!

στα 10

Ο Λούκα Γουαντανίνο ετοιμάζεται για «Ρίο» ντε Τζανέιρο, οικονομικά σκάνδαλα και δυο όμορφους άντρες με μπλε μάτια. Ποιοι είμαστε εμείς για να τον σταματήσουμε;

Με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και τον Τζέικ Τζίλενχαλ στο Ρίο; Si, vamos!

Με τη δική του «Suspiria» να βρίσκεται σε post-production, έτοιμη να ιδωθεί, να συγκριθεί, να σχολιαστεί και να μάς τρομάξει ποικιλοτρόπως, ο Λούκα Γκουαντανίνο ετοιμάζεται ξανά για τα ζεστά κλίματα (σε τόπους και σε ψυχοσύνθεση), που μοιάζουν να του ταιριάζουν τόσο πολύ, όπως είδαμε όχι μόνο στο «A Bigger Splash» αλλά και, κυρίως, στο «Call me by Your Name» που ανυπομονούμε να ξαναδούμε. Ο Ιταλός σκηνοθέτης βάζει μπροστά την ταινία «Rio», που θα γυριστεί στο Ρίο ντε Τζανέιρο, με πρωταγωνιστές, φημολογείται, τον Τζέικ Τζίλενχαλ και τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς.

Διαβάστε ακόμη: **Το «Call Me by Your Name» είναι κάτι παραπάνω από ένα καλοκαιρινό ρομάντζο

μπένεντικτ κάμπερμπατς 607

Στο «Rio», ο Τζέικ Τζίλενχαλ θα υποδύεται (αν οι φήμες βγουν αληθινές), έναν οικονομικό ρεπόρτερ που ταξιδεύει στο Ρίο ντε Τζανέιρο, στην οικονομική καρδιά της Βραζιλίας, για ένα θέμα. Εκεί, επισκέπτεται έναν πλούσιο φίλο του (ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς στο ρόλο), ο οποίος τον παρασύρει σ' ένα σκοτεινό σχέδιο, να παραστήσουν το θάνατό του για να γλιτώσει μια και καλή από τη φορολογία και ποινικές κατηγορίες.

Δείτε ακόμη: Οι Ράιαν Ρέινολντς & Τζέικ Τζίλενχαλ απαντούν στις πιο διάσημες ερωτήσεις του google search για τους ίδιους (και γίνονται viral)

τζέικ τζίλενχαλ 607

Το σενάριο του «Rio» υπογράφει ο Στίβεν Νάιτ κι ελπίζουμε να βρίσκεται πιο κοντά σε δουλειές του όπως το «Eastern Promises» ή το «Peaky Blinders». Για την ώρα, περιμένουμε να δούμε τον Τζέικ Τζίλενχαλ αρκετά διαφορετικό, στο «Okja» του Μπον Τζουν-χο, σε παραγωγή του Netflix, που ετοιμάζεται για την παγκόσμια πρεμιέρα του στο 70ό Φεστιβάλ Καννών σε λίγες μέρες.

Διαβάστε ακόμη: