Buzz

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς μάς ζητά να τον ερωτευθούμε - τι λέτε;

στα 10

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς συμμετέχει στο μουσικό βίντεο του νέου χιτ των Elbows, «Gentle Storm» και στο ρεφρέν μάς ζητά να μένουμε ερωτευμένοι μαζί του. Κάθε μέρα.

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς μάς ζητά να τον ερωτευθούμε - τι λέτε;

«Fall in love with me / Every day» μάς ψιθυρίζει ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, στο ρεφρέν του «Gentle Storm», του νέου τραγουδιού των Elbows.

Η ιδέα του βίντεο κλιπ είναι διάφορα και διαφορετικά πρόσωπα να μεταμορφώνονται το ένα στο άλλο κάνοντας lip sync τους στίχους του τραγουδιού - κάτι που είχε γίνει και στο «Cry» των Godley & Creme, το 1985 (για τους παλιότερους που μπορεί να το θυμούνται).

Δείτε επίσης: Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς τραγούδησε live το «The Wall» στο Royal Albert Hall

Σκηνοθέτης και των δύο βίντεο είναι ο Κέβιν Γκόντλεϊ, ο οποίος απόρησε όταν ο τραγουδιστής των Elbow, Γκάι Γκάρβεϊ, τον πλησίασε για να αναβιώσει αυτή την ιδέα. «Γιατί θέλεις να επαναλάβεις κάτι που έχει γίνει;» τον ρώτησε και ο Γκάρβεϊ του εξήγησε ότι η ανάγκη του μηνύματος της διαφορετικότητας (και τελικά... ομοιότητας) της ανθρώπινης φύσης είναι πιο αναγκαία από ποτέ.

Θημηθείτε κι αυτό: Το βίντεο της μέρας: Μπένεντικτ Κάμπερμπατς & Κάρολος της Αγγλίας απαγγέλουν Σαίξπηρ

Κι αν ένα πρόσωπο τόσο ιδιαίτερο, όσο αυτό του Κάμπερμπατς, μπορεί να μεταλλαχθεί σε ξανθιά λευκή γυναίκα ή μεσήλικο γηγενή Αμερικανό τότε όλοι μπορούμε να νιώσουμε το μήνυμα του βίντεο κλιπ.

Απολαύστε το:

.

Διαβάστε περισσότερα: