Buzz

Ούτε ΔΕΗ, ούτε Protergia: Τον ηλεκτρισμό τον φέρνουν ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς κι ο Μάικλ Σάνον

στα 10

Στο «The Current War», οι δυο ηθοποιοί θα ενσαρκώσουν τον Τόμας Εντισον και τον Τόμας Γουέστινγκχαους που πολέμησαν σκληρά για το ποιος θα ηλεκτροδοτήσει τον κόσμο!

Ούτε ΔΕΗ, ούτε Protergia: Τον ηλεκτρισμό τον φέρνουν ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς κι ο Μάικλ Σάνον

Οταν, πέρσι, ο Αλφόνσο Γκόμεζ-Ρεχόν, ο σκηνοθέτης της ταινίας τρόμου «The Town that Dreaded Sundown» και πολλών επεισοδίων του «AHS», γνώρισε τεράστια φεστιβαλική επιτυχία με το «Me and Earl and the Dying Girl», κανείς δεν περίμενε ότι τόσο γρήγορα θα περνούσε σε συνεργασίες με a-list παραγωγούς και ηθοποιούς. Και να που τώρα ετοιμάζεται για τη νέα κινηματογραφική δουλειά του, με παραγωγό τη Weinstein Co., την ταινία με τίτλο «The Current War».

Διαβάστε ακόμη: Ο Μάικλ Σάνον τα λέει έξω από τα δόντια: «Αντιπάθησα τον Αλεξάντερ Πέιν. Και τον Γούντι Αλεν»](https://flix.gr/news/michael-shannon-alexander-payne-woody-allen-not-nice.html)

μάικλ σάνον 607

Αυτός ο... σύγχρονος πόλεμος μάς μεταφέρει πίσω, στο 1880, όταν δυο από τις μεγαλύτερες μορφές του 19ου αιώνα, ο Τόμας Εντισον κι ο Τόμας Γουέστινγκχαους έδωσαν μάχη σώμα με σώμα για την ηλεκτροδότηση του κόσμου. Ο Εντισον υποστήριζε την παροχή του συνεχούς ρεύματος, ο Γουέστινγκχαους το εναλλασσόμενο, με την υποστήριξη πολλών Ευρωπαίων βιομηχάνων. Τον εφευρέτη κι επιχειρηματία Τόμας Εντισον θα υποδυθεί, στην ταινία, ο Μάικλ Σάνον, ενώ τον μεγαλοβιομήχανο Γουέστινγκχαους ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς.

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς τραγούδησε live το «The Wall» στο Royal Albert Hall

μπένεντικτ κάμπερμπατς 607

Παράλληλα με το «The Current War» προετοιμάζεται και η ταινία «The Last Days of Night» με σχετική ιστορία: σ' αυτήν, ο Εντι Ρέντμεϊν υποδύεται τον δικηγόρο που ηγήθηκε της δικαστικής μάχης για την κατοχύρωση της εφεύρεσης του ηλεκτρικού ρεύματος από τον Τόμας Εντισον. Αναρωτιόμαστε και στις δύο ταινίες πού και πόσο θα εμφανίζεται ο Τέσλα και ποιος θα τον υποδύεται!

Δείτε ακόμη: Νέες, μαγικές κινούμενες αφίσες για τον «Doctor Strange»