Κάννες 2017

Αλλη μια φορά, σε ασπρόμαυρο. Η Le Monde φωτογραφίζει τους πρωταγωνιστές των Καννών Φεστιβάλ / Βραβεία

Αλλη μια φορά, σε ασπρόμαυρο. Η Le Monde φωτογραφίζει τους πρωταγωνιστές των Καννών

Πρωταγωνιστές ή σκηνοθέτες, μεγάλοι ή νεόκοποι σταρ, μερικά από τα σημαντικότερα πρόσωπα του φετινού φεστιβάλ φωτογραφήθηκαν από τον Στεφάν Βανφλέτερεν για λογαριασμό της εφημερίδας Le Monde.

Κάννες 2017: Φυσικά και οι δηλώσεις της Τζέσικα Τσαστέιν για τις γυναίκες έγιναν viral Φεστιβάλ / Βραβεία

Κάννες 2017: Φυσικά και οι δηλώσεις της Τζέσικα Τσαστέιν για τις γυναίκες έγιναν viral

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την τελετή λήξης του 70ού Φεστιβάλ Καννών, η Τζέσικα Τσαστέιν δήλωσε «ενοχλημένη» από την απεικόνιση των γυναικών στις ταινίες που είδε από το Διαγωνιστικό Πρόγραμμα του Φεστιβάλ.

Ολοι οι νικητές του 70ού Φεστιβάλ Καννών μιλούν με το βραβείο τους αγκαλιά Φεστιβάλ / Βραβεία

Ολοι οι νικητές του 70ού Φεστιβάλ Καννών μιλούν με το βραβείο τους αγκαλιά

Από τον Γιώργο Λάνθιμο μέχρι τον Χοακίν Φίνιξ και από τον Ρούμπεν Οστλουντ μέχρι τη Ντάιαν Κρούγκερ, δείτε όλους τους νικητές του 70ού Φεστιβάλ να απαντούν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Κάννες 2017: Ο Γιώργος Λάνθιμος και ο Ευθύμης Φιλίππου κερδίζουν το Βραβείο Σεναρίου για το «The Killing of a Sacred Deer» Φεστιβάλ / Βραβεία

Κάννες 2017: Ο Γιώργος Λάνθιμος και ο Ευθύμης Φιλίππου κερδίζουν το Βραβείο Σεναρίου για το «The Killing of a Sacred Deer»

Ο Γιώργος Λάνθιμος κερδίζει μαζί με το μόνιμο συνεργάτη του, Ευθύμη Φιλίππου το βραβείο σεναρίου στο 70ό Διεθνές Φεστιβάλ των Καννών.

70ό Φεστιβάλ Καννών: O Χρυσός Φοίνικας στο «The Square» του Ρόυμπεν Οστλουντ Φεστιβάλ / Βραβεία

70ό Φεστιβάλ Καννών: O Χρυσός Φοίνικας στο «The Square» του Ρόυμπεν Οστλουντ

H επιτροπή του Πέδρο Αλμοδόβαρ βράβευσε τα φαβορί, έγραψε και λίγη ιστορία, χάρισε και στο δίδυμο του Γιώργου Λάνθιμου και του Ευθύμη Φιλίππου μια κόμη διάκριση στην καριέρα τους.

Κάννες 2017: Τα trending topics της #11ης μέρας Φεστιβάλ / Βραβεία

Κάννες 2017: Τα trending topics της #11ης μέρας

Ρομάν Πολάνσκι, Χοακίν Φίνιξ, Εύα Γκριν στις τελευταίες πρεμιέρες του 70ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, αλλά και οι πρώτες βραβεύσεις των παράλληλων προγραμμάτων μονοπώλησαν το ενδιαφέρον τηε χθεσινής μέρας.

Κάννες 2017: Στο «Makala» ο Εμανουέλ Γκρα αφηγείται μια ιστορία επιβίωσης στη μορφή μιας βιβλικής εμπειρίας Φεστιβάλ / Βραβεία

Κάννες 2017: Στο «Makala» ο Εμανουέλ Γκρα αφηγείται μια ιστορία επιβίωσης στη μορφή μιας βιβλικής εμπειρίας

Το μεγάλο βραβείο της 56ης Εβδομάδας Κριτικής έχει την υπογραφή ενός ταλαντούχου Γάλλου και τη ψυχή ενός ήρωα που επιβιώνει σε ένα κόσμο που δεν θα έκανε ποτέ τη ζωή του σινεμά.

Κάννες 2017: Οταν ο Χοακίν Φίνιξ έκανε την Λιν Ράμσεϊ να κλάψει Φεστιβάλ / Βραβεία

Κάννες 2017: Οταν ο Χοακίν Φίνιξ έκανε την Λιν Ράμσεϊ να κλάψει

Στη συνέντευξη Τύπου του «You Were Never Really Here», της νέας ταινίας της Λιν Ράμσεϊ που δίχασε κοινό και κρίτικούς, ο πρωταγωνιστής της Χοακίν Φίνιξ ήταν σε μεγάλα κέφια. Και με αυτά που είπε για τη σκηνοθέτη του, την έκανε να κλάψει από συγκίνηση.