Φεστιβάλ / Βραβεία

Ολοι οι νικητές του 70ού Φεστιβάλ Καννών μιλούν με το βραβείο τους αγκαλιά

στα 10

Από τον Γιώργο Λάνθιμο μέχρι τον Χοακίν Φίνιξ και από τον Ρούμπεν Οστλουντ μέχρι τη Ντάιαν Κρούγκερ, δείτε όλους τους νικητές του 70ού Φεστιβάλ να απαντούν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Ολοι οι νικητές του 70ού Φεστιβάλ Καννών μιλούν με το βραβείο τους αγκαλιά

Ο Ρούμπεν Οστλουντ δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του για το Χρυσό Φοίνικα, ο Ρομπέν Καμπιγιό αναφέρεται στην πρωτοφανή συγκίνηση του Πέδρο Αλμοδόβαρ όταν μίλησε για την ταινία του, η Λιν Ράμσεϊ απαντάει σε ερώτηση του Flix αποκαλύπτοντας πως η Ελλάδα είναι το δεύτερό της σπίτι, η Ντάιαν Κρούγκερ θα κοιτάει από δω και πέρα τον Φατίχ Ακίν στα μάτια, ο Χοακίν Φίνιξ θα είναι για πάντα αφοσιωμένος στην Λιν Ράμσεϊ και ο Γιώργος Λάνθιμος απαντάει κι αυτός σε ερώτηση του Flix για το πόσο τον ενδιαφέρουν οι κριτικές, ενώ είναι σίγουρος πως ο Ευθύμης Φιλίππου είναι πιο δυνατός στο γράψιμο, αλλά ο ίδιος πιο δυνατός σε μυική δύναμη!

Δείτε τις συνεντεύξεις Τύπου όλων των νικητών του 70ού Φεστιβάλ Καννών:


Διαβάστε ακόμη

To 70ό Φεστιβάλ Καννών διήρκεσε φέτος από τις 17 μέχρι και τις 28 Μαΐου. Τo Flix βρισκόταν εκεί για να σας ενημερώνει κάθε λεπτό για όσα συνέβησαν εντός και εκτός των σκοτεινών αιθουσών. Διαβάστε περισσότερα στο ειδικό του τμήμα, αφιερωμένο στο Φεστιβάλ Καννών, που συνεχίζει να ανανεώνεται συνεχώς.